Informasjon til media

Informasjon til media

Ekspert på ekstreme forhold; pionér på sikkerhet

Informasjon og beskrivelser av hvordan verdens nordligste dekkprodusent arbeider.

Press material bank

I materialbanken finnes blant annet foretakets viktigste logooriginal, de nyeste produktfotos og brosjyrer, ferdige annonseoriginaler, videoinnspillinger og tekniske håndbøker. Produktfotos kan eksempelvis brukes i avisartikler forutsatt at kilde angis. Dersom du ønsker å bruke produktbilder i markedsføring eller i en annonse, så kontakt først Nokian Tyres informasjonsavdeling. 

Pressemateriell
Til materiellbank
Be om en innlogging for pressemateriell bank

FREMGANG MED DEKKTESTER

FREMGANG MED DEKKTESTER

Nokian dekk har et stort utvalg produkter, skreddersydd for mange ulike forhold. Våre dekk er blant de mest prisvinnende i bilbladenes årlige dekktester. Under har vi samlet en oversikt over testresultatene til våre sommer- og vinterprodukter!

HISTORIKK

HISTORIKK

Verdens nordligste dekkprodusent har røtter som går over hundre år tilbake. Ekspertisen samlet over flere tiår er synlig gjennom innovasjonene som bringer trygghet og sinnsro til to millioner sjåfører og passasjerer. Vår historie er kanskje lang, men den har så vidt begynt.

VÅRE VERDENSREKORDER

VÅRE VERDENSREKORDER

Testing under ekstreme forhold er vår hovedaktivitet, og det krever unike ferdigheter. Vår oppgave er å prøve nye ting og teste grensene. Bare på denne måten vil vi klare å utvikle tryggere og mer slitesterke dekk i fremtiden.

For presse

Markedsføring og kommunikasjon

Vi behandler medieforespørsler knyttet til Nokian Tyres bedriftsaktiviteter og internasjonale virksomheter. Vi hjelper gjerne mediene via e-post på [email protected] eller [email protected].

Du kan også sjekke vår seksjon for media. Vi har samlet de siste pressemeldingene og publikasjonene etc.

Markedsføring

Tron Gulbrandsen
Salgssjef
Tel. +47 404 58 277
Email
tron.gulbrandsen@nokiantyres.com

Bilmedia, øvrig media

Kjetil Røssel
Produktsjef
Tel. +47 911 55 274
Email
kjetil.rossel@nokiantyres.com