ty. september 5 09:00 2023 i kategori Produkt pressemeldinger

Helårsdekk med de beste vinteregenskapene – Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI er tilgjengelige i ytterligere to populære størrelser for kompakte traktorer og kompaktlastere

I smale bygater, på tettpakkede arbeidsplasser og i boligstrøk er de små, men kraftige maskinene det ideelle valget for brøyting av snø og annet vedlikeholdsarbeid. Det blokkmønstrede dekket Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI M+S er nå tilgjengelig i ytterligere to størrelser for kompaktmaskiner, 400/70R18 for kompaktlastere og 250/80R16 for foraksler på kompakte traktorer.

Trygt arbeid i tettbebyggelse krever smidighet og presise kjøreegenskaper. Kjøringen mellom arbeidsområdene må også kunne foregå raskt og komfortabelt. Og når vinteren kommer, må snøen i gater, på åpne plasser og på parkeringsplasser brøytes så effektivt som mulig. Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI er et spesielt, blokkmønstret M+S-dekk konstruert for sikker bruk året rundt, med eksepsjonelt behagelig kjøring på vei.

«Det er på vinterføre Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI virkelig utmerker seg», sier Tero Saari, produktsjef hos Nokian Tyres. «Med det utmerkede grepet takler dekket de mest krevende snøforhold, uten at det går på bekostning av slitestyrken året rundt.»

 

Enestående tilbakemeldinger fra sluttbrukerne

Hos Nokian Tyres er produktutviklingen fokusert på én ting – brukerne fra den virkelige verden som utfører sitt daglige arbeid med traktorer eller andre maskiner. Basert på tilbakemeldingene fra brukerne har verdens første helårsdekk til entreprenørarbeid mange fordeler.

«Sjåførene har rapportert om lavere støynivåer og betydelig mindre vibrasjoner sammenlignet med vanlige knastmønstrede dekk», forteller Tero Saari. «Det betyr at de kan kjøre raskere og med høyere komfort, som igjen er gunstig for ergonomien.»

Lamellene i M+S-blokkmønsteret gir utmerket grep på vinterføre og kortere bremselengde. Dette har en positiv effekt på arbeidssikkerheten.

«Forutsigbarhet under alle forhold gir høyere produktivitet», slår Tero Saari fast. «Når styringen er kjapp og presis selv på glatt underlag, får du gjort mer på mindre tid.»

En annen bemerkelsesverdig fordel er den forbedrede drivstofføkonomien. Hakkapeliitta TRI har svært lav rullemotstand, noe som betyr både mindre drivstofforbruk og redusert støynivå.

«Lav rullemotstand sparer energi», sier Tero Saari med et smil. «Og ingen liker støyende dekk – verken sjåføren eller folk som sover trygt i hjemmene sine.»

 

Tilgjengelig for mange maskiner

Utvalget av størrelser for Nokian Tyres Hakkapeliitta TRI har vokst jevnt og trutt og er nå tilgjengelig for maskiner i alle formater, med rundt 30 størrelser å velge mellom. De to nyeste dekkene er 400/70R18, som er vanlig for kompaktlastere, og 250/80R16, som er en typisk størrelse for foraksler på kompakte traktorer.

«Vi gjorde litt pioneerarbeid med Hakkapeliitta TRI, ved at vi skapte en ny type helårsdekk», sier Tero Saari avslutningsvis. «Populariteten har bevist at vi fant en perfekt balanse mellom ultimate vinteregenskaper, utmerket slitestyrke året rundt og unik kjørekomfort!»

 

For ytterligere informasjon:

Tero Saari, produktsjef, Nokian Heavy Tyres Ltd.
[email protected], tlf. +358 10 401 7226

Marketing, Nokian Heavy Tyres    
[email protected]   

 

 

Mer informasjon og bilder:

Bilder og pressemateriell: www.nokiantyres.com/heavypr

Produktside: www.nokiantyres.com/hakkapeliittatri

Firma-nettsted: www.nokiantyres.com/heavy