on. mai 29 06:43 2024 i kategori Artikler

Nokian Tyres Ground King Loader – Utmerket veigrep på mykt underlag og gode kjøreegenskaper

Solvalla travbane i Stockholm i Sverige er Nordens største travbane. Markus Peterson vedlikeholder banen med sin Volvo L60H hjullaster. Å holde banen i toppform året rundt, også i de harde svenske vintrene, setter hjullasterdekkene på prøve.

"På travbanen vår trenger vi et dekk som fungerer under alle slags forhold, fra snørydding til vedlikehold året rundt", sier han. "I dette miljøet krever vi gode selvrensende egenskaper og helårsytelse fra dekket." 

"Ground King Loader-dekkene har godt grep og god stabilitet. De holder også lufttrykket godt og har mindre dekkslitasje."

Markus hadde tidligere erfaring med Nokian Tyres Ground King på traktorer. Han mener at Nokian Tyres Ground King Loader gir de samme fordelene på hjullasteren. "De har godt grep og stabilitet", sier han. "De holder også lufttrykket godt og har mindre dekkslitasje."

Solvalla er hjemsted for noen av de største hesteveddeløpene, så Markus har det travelt året rundt.

"Vi driver en av verdens største hesteveddeløpsbaner, der vi har store, internasjonale løp året rundt", sier han. "Vi har en visjon om å skape de best mulige forholdene for hestene, uansett vær og årstid."


Quotes

"Ground King Loader-dekkene har godt grep og god stabilitet. De holder også lufttrykket godt og har mindre dekkslitasje."