FacebookInstagramLinkedInmenu-iconicon-playscroll-downsearchTwitterShapeYouTube
Menu

Det er en nydelig reise – vårlotteri 2018:

Konkurranse er avsluttet

og vinnerne har informert om premien gjennom e-post.

Arne Kristiansen
Jan egil Sletnes
Hermod Hansen

Gratulerer til vinnerne!

Regler

 

Det er en nydelig reise – vårlotteri 2018 med regler og vilkår

Arrangør:

Nokian Tyres plc
Pirkkalaistie 7
PO Box 20
FI-37101 NOKIA, FINLAND
+358104017000
info@nokiantyres.com

Premie:

Vi deler ut tre (3) sett dekk. Vinnerne får et gavekort som gir rett til å velge 4 stk. Nokian Hakka sommerdekk (personbildekk eller SUV-dekk).

Gavekortet gjeller ett (1) år fra og med 19.4.2018. Gavekortet er personlig og kan ikke overføres til en tredjepart. Vinneren har rett til å takke nei til å ta imot premien. Gavekortet kan kun benyttes i butikker tilhørende Vianor-kjeden.

Nokian Tyres plc står som lotteriarrangør.

Hvem som kan delta:

Alle personer i myndig alder med førerkort, utenom ansatte i konsernet Nokian Tyres plc og deres familiemedlemmer.

Tid og deltagelse i lotteriet:

Tid for deltagelse er 19.3 – 18.4.

Deltagelse i lotteriet kan gjøres via nettsiden nokiantyres.no/kampanje. Deltageren skal svare på et spørsmål og oppgi sin kontaktinformasjon for at vi skal kunne informere om eventuell gevinst samt sende skjemaet om deltagelsen ved å trykke på ”Send inn” Dersom deltagelsen lykkes, får personen beskjeden ”Takk for at du deltar”.

Personen kan kun delta i lotteriet med én deltagelse, selv om han eller hun sender inn skjemaet flere ganger.

Trekningsdag og informasjon om gevinst:

Trekningen skjer torsdag 19. april 2018. Vinnerne informeres om gevinsten personlig via e-postadressen deltageren oppga til Nokian Tyres ved registrering. Vinneren må svare på meddelelsen og bekrefte at premien tas imot senest to uker (2) etter meddelelsen om premien. Dersom så ikke skjer velger lotteriarrangøren en ny vinner. Vinnernes navn publiseres på Nokian Tyres sin nettside og på Facebook.

Behandling av personinformasjon:

Deltagerens personinformasjon behandles i tråd med personvernloven.

Lotteriarrangøren kan bruke kontaktinformasjon som deltageren i lotteriet har oppgitt for å informere han/henne om saker som har med lotteriet å gjøre.

Den som deltar i lotteriet forplikter seg til å følge de offisielle reglene som gjelder for lotteri og som arrangøren setter. Arrangøren forbeholder seg retten til å foreta endringer.   Eventuelle endringer informeres via kampanjesiden: www.nokiantyres.no/kampanje/.