Nokian Hakka sommerdekk

Naturlig Nordisk

Vår spesialkunnskap om nordiske forhold, bærekraft og sikkerhet gjør Nokian Hakka-dekk naturlig nordiske.

Se video

Finn dekkene som passer best for deg

NOKIAN HAKKA SOMMERDEKK ER PÅLITELIGE FRA TIDLIG VÅR TIL SENT PÅ HØSTEN

Man glemmer ofte at et sommerdekk ikke er et dekk kun for en årstid. Våre nordiske forhold gjør at et sommerdekk skal gi sikre og pålitelige kjøreegenskaper fra vårens morgenfrost til glatte høstveger med snø i lufta. Med nesten tre sessonger i ett, kan den varierende nordiske sommeren være en utfordring for enhver sjåfør. Når du velger dekk må du være sikker på at de er laget for forholdene.

COOL PERFORMER

Det nye sommerdekket Nokian Hakka Black 2 mestrer de strenge kravene til den nordiske sommeren. Dekket har en stabil styreevne selv på oppkjørte veier og røffe asfalt.

Det nye Dynamic Grip-konseptet sikrer en god kontaktflate mot underlaget under rask og aktiv kjøring, og gir optimale kjøreegenskaper, selv på våte og svingete veier.

Dynamic Grip-konseptet kombinerer en ny generasjon dekkmønster, flerlagsstruktur og gummiblanding som sikrer ypperlig veigrep under varierende værforhold. Dekket griper, tilpasser seg veien og reagerer umiddelbart på rattet. Optimal kontaktflate øker også kjørekomforten og holdbarheten til dekket.

  • SVÆRT STABILT UNDER EKSTREME FORHOLD 
  • OPTIMAL KJØREKOMFORT 
  • BEHAGELIG OG PRESIS STYREEVNE, SELV PÅ VÅTE OG RØFFE VEIER

TOUGH COOL PERFORMER

Den stabile og presise styreevnen til Nokian Hakka Black 2 SUV, vil glede sjåførene av store SUV'er. Dekket ruller lett og naturlig både på urbane veier og under mer landlige forhold. Den robuste oppbygningen og de aramidforsterkede sideveggene beskytter mot støt og rifter, og tilfører dermed slitestyrke og holdbarhet.

  • KONTROLLERT OG STABIL STYREEVNE 
  • YPPERLIG KJØREKOMFORT 
  • ARAMIDFORSTERKEDE SIDEVEGGER FOR EKSTREM SLITESTYRKE

TOUGH WET PERFORMER

Sommerdekket Nokian Hakka Blue 2 SUV er et trygt og pålitelig valg for SUV-modeller. Ypperlig grep på våte veier er dekkets viktigste særpreg, noe som gir enkel og komfortabel kjøring selv i regnvær. Den robuste dekkstrukturen kombinert med ekstremt kraftige Aramid-forsterkede sidevegger sikrer god motstand mot kutt og støt under kjøring.

  • YPPERLIG GREP PÅ VÅTE VEIER 
  • HOLDBAR STRUKTUR OG STØDIG STYREEVNE 
  • UTMERKET SLITESTYRKE MED ARAMIDFORSTERKEDE SIDEVEGGER