Fabrikk i Dayton

Fabrikk i Dayton

NOKIAN TYRES SIN NYE AMERIKANSKE FABRIKK STØTTER SELSKAPETS VEKSTSTRATEGI

Nokian Tyres begynte i 2020 produksjonen i sin nye dekkfabrikk i USA. Den ligger i Dayton (Rhea County), Tennessee og er selskapets tredje. Området inneholder et distribusjonsanlegg med en lagerkapasitet på 600.000 dekk. Byggingen av fabrikken startet i 2018, sto klar mot slutten av 2019 og de første dekkene ble produsert i januar 2020.

Last ned illustrasjoner

Bygningsarbeidet for Nokian Tyres sin tredje fabrikk er i gang i Nord-Amerika

Nokian Tyres har lagt mye tid og ressurser i det omfattende produksjonsanlegget i Dayton, Tennessee. Fabrikken betjener kunder over hele Nord-Amerika, og fokuserer på produksjon av dekk til personbiler og lette lastebiler spesifikt for det nordamerikanske markedet. Beliggenheten i Tennessee har økt produksjons -og lagerkapasitet, noe som tillater Nokian Tyres å møte den økende etterspørselen i hele Nord-Amerika. Området har et distribusjonsanlegg med en lagerkapasitet på 600.000 dekk.

Nokian Tyres - Fabrikk i Dayton

Nokian Tyres sin investering i Tennessee støtter vekstambisjon og vår forpliktelse til å betjene kundene i det nord-amerikanske markedet. Med økt kapasitet har vi også fått muligheten til å tilføye nye produkter spesifikke for Nord-Amerika, redusere leveringstiden og styrke vår generelle kundeservice over hele Nord-Amerika.

Mens Dayton-fabrikken bistår med å betjene nordamerikanske kunder mer effektivt, har den også frigjort kapasitet hos andre fabrikker – slik at de kan betjene andre vekstmarkeder.

Dette styrker Nokian Tyres globale konkurranseposisjon gjennom implementering av ledende teknologi, økt produksjonskapasitet, redusert leveringstid, økt produktportefølje og en styrket evne til å betjene våre kunder globalt.

Toppmoderne produksjon
Nokian Tyres sine fabrikker ligger i Finland og Russland. På hovedkvarteret i Nokia, Finland, drives sentralisert produktutvikling, utvikling av prototyper og testkjøring. Fabrikken i Nokia produserer bildekk, dekk for tyngre kjøretøy og regummieringsmaterialer for lastebildekk. Den samlede produksjonskapasiteten for Nokia og Russland Vsevolozhsk er på mer enn 20 millioner dekk. Les mer om produksjon