Kundehistorie om Hakka-garanti

Heidi fikk både trygge dekk og hjelp i en krisesituasjon hos Nokian Tyres.

Heidi Saari kör årligen 30 000 kilometer i arbetet och på fritiden. Eftersom Heidi kör mycket, är trygga däck en viktig del av körandet. För tillfället är det sommardäcken Nokian Hakka Green 2 som rullar under hennes Ford C-Max. – Jag arbetar i försäljningstjänsten i Delicatesses restauranger. På fritiden skjutsar jag ungar och hundar land och rike runt – hundhobbyerna tar mig runtom i Finland, Baltikum och Norden, berättar Heidi.

POSITIVA KUNDOMDÖMEN AVGJORDE

Heidi hadde ingen tidligere erfaring med produktene fra Nokian Tyres. Den første sommerdekkserien skaffet hun seg sommeren 2016, da de gamle dekkene begynte å bli slitte. Etter en sammenligning på nettet, falt valget på sommerdekkene fra modellserien Nokian Hakka. – Jeg sammenlignet tre forskjellige merker. De positive kundeomtalene og det faktum at det er et finsk merke, talte sterkt til fordel for Nokian Tyres. For meg er det viktig at dekkene føles trygge, og at jeg kan stole på at de holder i mer enn én sesong. – De gamle dekkene var allerede ganske slitte, og den endelige beslutningen om å bytte ble tatt etter at jeg kjørte borti en kantstein og punkterte et dekk. I stedet for å bytte bare ett dekk, bestemte jeg meg for å bytte alle, og valgte sommerdekkene Nokian Hakka Green 2, forteller Heidi.

"For meg er det viktig at dekkene føles trygge, og at jeg kan stole på at de holder i mer enn én sesong."
Heidi Saari

HAKKA-GARANTI FRA FØRSTE STUND

I forbindelse med dekkjøpet, ble Heidi anbefalt å aktivere tjenesten Hakka-garanti. – Hakka-garantien var enkel å ta i bruk. Dekkfirmaet sendte meg en aktiveringskobling, jeg aktiverte tjenesten og lagret telefonnummeret på telefonen. Hakka-garantien føltes veldig bra – i tillegg til dekkene, fikk jeg psykologisk trygghet, forklarer Heidi.

"EN TIME ER EN LITEN FORSINKELSE I SLIKE TILFELLER"

Bare kort tid etter at Pia hadde aktivert Hakka-garantien, fikk hun testet tjenesten. Hun var på vei hjem fra jobben, og hadde det travelt: hunden skulle luftes og deretter var det foreldremøte. Plutselig begynte lampen for dekktrykk å lyse. – Jeg ringte til Hakka-garanti, der man lette opp adressen til nærmeste dekkfirma. Det ville være mulig å få tauing, men ettersom dekket ikke var helt flatt, kunne jeg kjøre til nærmeste Vianor. De drev akkurat og stengte, men Hakka-garanti hadde ringt og sagt at jeg var på vei. Jeg satte igjen bilen hos Vianor, og tok taxi videre for å hente en leiebil. – Tjenesten fungerte bra. Det ble ikke noe å betale, og jeg får også refundert pengene for taxituren når bare jeg husker å sende inn kvitteringen. Alt i alt ble jeg ikke mer enn én time forsinket i forhold til tidsskjemaet, og det er lite i en sånn situasjon, sier Heidi.

"Tjenesten fungerte bra. det ble ikke noe å betale, og jeg får også refundert pengene for taxituren når bare jeg husker å sende inn kvitteringen."
Heidi Saari

"DETTE ER EN TJENESTE JEG DEFINITIVT KAN ANBEFALE!"

Heidi er fornøyd både med dekkene og erfaringene hun har gjort med Nokian Tyres-tjenesten Hakka-garanti. Tjenesten gjør at hun føler seg trygg når hun kjører rundt i Finland, Sverige eller Norge, der Hakka-garantien også gjelder, i forbindelse med hobbyene sine. – Når jeg opplever å få god service, forteller jeg om det til mine nærmeste og bekjente. Jeg ville også garantert ha nevnt Hakka-garantien hvis noen av vennene mine skulle bytte dekke. – Jeg kan med hånden på hjertet anbefale både Nokian Tyres og Hakka-garantien!

"Jeg kan med hånden på hjertet anbefale både Nokian Tyres og hakka-garantien!"
Heidi Saari