Kundehistorie om Hakka-garanti

Heidi fikk både trygge dekk og hjelp i en krisesituasjon hos Nokian Tyres.

 

Heidi Saari kjører hvert år 30 000 kilometer i jobben og på fritiden. Ettersom Heidi kjører mye, er trygge dekk svært viktig. For øyeblikket har Ford C-Max-en hennes fått Nokian Hakka Green 2-sommerdekk.

– Jeg jobber i salgsavdelingen hos restaurantkjeden Delicatesse. På fritiden skysser jeg unger og hunder land og strand, og hundehobbyene mine fører meg rundt om i Finland, Baltikum og Norden, forteller Heidi.

Positive kundeomtaler gjorde utslaget

Heidi hadde ingen tidligere erfaring med produktene fra Nokian Tyres. Den første sommerdekkserien skaffet hun seg sommeren 2016, da de gamle dekkene begynte å bli slitte. Etter en sammenligning på nettet, falt valget på sommerdekkene fra modellserien Nokian Hakka.

– Jeg sammenlignet tre forskjellige merker. De positive kundeomtalene og det faktum at det er et finsk merke, talte sterkt til fordel for Nokian Tyres. For meg er det viktig at dekkene føles trygge, og at jeg kan stole på at de holder i mer enn én sesong.

"For meg er det viktig at dekkene føles trygge, og at jeg kan stole på at de holder i mer enn én sesong"
Heidi Saari

– De gamle dekkene var allerede ganske slitte, og den endelige beslutningen om å bytte ble tatt etter at jeg kjørte borti en kantstein og punkterte et dekk. I stedet for å bytte bare ett dekk, bestemte jeg meg for å bytte alle, og valgte sommerdekkene Nokian Hakka Green 2, forteller Heidi.

Hakka-garanti fra første stund

I forbindelse med dekkjøpet, ble Heidi anbefalt å aktivere tjenesten Hakka-garanti.

– Hakka-garantien var enkel å ta i bruk. Dekkfirmaet sendte meg en aktiveringskobling, jeg aktiverte tjenesten og lagret telefonnummeret på telefonen. Hakka-garantien føltes veldig bra – i tillegg til dekkene, fikk jeg psykologisk trygghet, forklarer Heidi.

Gjør deg kjent med den kostnadsfrie Hakka-garantien,
og det brede utvalget av tjenester.

"En time er en liten forsinkelse i slike tilfeller"

Bare kort tid etter at Pia hadde aktivert Hakka-garantien, fikk hun testet tjenesten. Hun var på vei hjem fra jobben, og hadde det travelt: hunden skulle luftes og deretter var det foreldremøte. Plutselig begynte lampen for dekktrykk å lyse.

– Jeg ringte til Hakka-garanti, der man lette opp adressen til nærmeste dekkfirma. Det ville være mulig å få tauing, men ettersom dekket ikke var helt flatt, kunne jeg kjøre til nærmeste Vianor. De drev akkurat og stengte, men Hakka-garanti hadde ringt og sagt at jeg var på vei. Jeg satte igjen bilen hos Vianor, og tok taxi videre for å hente en leiebil.

– Tjenesten fungerte bra. Det ble ikke noe å betale, og jeg får også refundert pengene for taxituren når bare jeg husker å sende inn kvitteringen. Alt i alt ble jeg ikke mer enn én time forsinket i forhold til tidsskjemaet, og det er lite i en sånn situasjon, sier Heidi.

"Tjenesten fungerte bra. Det ble ikke noe å betale, og jeg får også refundert pengene for taxituren når bare jeg husker å sende inn kvitteringen."
Heidi Saari

"Dette er en tjeneste jeg definitivt kan anbefale!"

Heidi er fornøyd både med dekkene og erfaringene hun har gjort med Nokian Tyres-tjenesten Hakka-garanti. Tjenesten gjør at hun føler seg trygg når hun kjører rundt i Finland eller Sverige, der Hakka-garantien også gjelder, i forbindelse med hobbyene sine.

– Når jeg opplever å få god service, forteller jeg om det til mine nærmeste og bekjente. Jeg ville også garantert ha nevnt Hakka-garantien hvis noen av vennene mine skulle bytte dekke.

– Jeg kan med hånden på hjertet anbefale både Nokian Tyres og Hakka-garantien!

Hva er Hakka-garanti?

De som kjøper nye Nokian Hakka sommerdekk og Nokian Hakkapeliitta vinterdekk kan aktivere Hakka-garanti for dekkene sine. Hakka-garanti gjelder ved utilsiktet punktering, og er en gratis kundfordel.  Vi bytter ut det skadede dekket med et nytt, helt gratis. Hakka-garanti tilbyr i tillegg veiassistanse og bilberging hvis du får dekkproblemer, og ved behov sørger vi også for at du kommer frem med drosje, leiebil eller til og med fly.

Aktiver Hakka-garanti for de nye dekkene dine

Du får Hakka-garanti til disse produktene:

Nokian Hakka sommerdekk: 
Nokian Hakka Blue 2Nokian Hakka Green 2Nokian Hakka BlackNokian Hakka Blue SUVNokian Hakka Black SUVNokian Hakka C2

Nokian Hakkapeliitta vinterdekk: 
Nokian Hakkapeliitta 9Nokian Hakkapeliitta 8Nokian Hakkapeliitta R2Nokian Hakkapeliitta 9 SUVNokian Hakkapeliitta 8 SUVNokian Hakkapeliitta R2 SUVNokian Hakkapeliitta LT2Nokian Hakkapeliitta C3Nokian Hakkapeliitta CR3

Hakka-garantien og Hakka-garantiens veihjelp gjelder for følgende Nokian Hakka sommerdekk og Nokian Hakkapeliitta vinterdekk, kjøpt mellom 1. mars 2017 og 28. februar 2018.

Aktiver din Hakka-garanti

Hakka-garantien er tilgjengelig for Nokian Tyres sine kunder. Garantien må aktiveres for at den er gyldig.  Det er kostnadsfritt å aktivere garantien, og du får også andre fordeler når du gjør det.