Nokian Tyres Outpost AT - Terrengdekk for SUV, crossovers og lette lastebiler

#nyhet

Nokian Tyres Outpost AT

Terrengdekk for SUV, crossovers og lette lastebiler

Utforsk terrenget med utmerket grep på alle underlag

Nye Nokian Tyres Outpost™ har utmerket grep under alle forhold, ekstrem slitestyrke, beskyttelse mot punktering samt lengre kjørelengde så førerne kan utforske sine grenser og våge mer.
Nye Nokian Tyres Outpost AT er et sommerdekk for SUV, crossovere og lette lastebiler som gir sikkerhet og slitestyrke til bruk på alle typer vei og i terreng. Utrustet med innovasjoner som hjelper sjåfører med å takle de tøffeste veiene, og er desginet for å gjøre arbeidet produktivt og fritiden grenseløs.

  • UTFORSK TERRENGET MED UTMERKET GREP PÅ ALLE UNDERLAG
  • UTFORSK DIIN STYRKE MED ARAMID SHIELD FOR EKSTREM HOLDBARHET
  • UTFORSK DINE REISER MED LENGRE KJØRELENGDE
Nokian Tyres Outpost AT

Utforsk terrenget

Outpost AT hjelper førere med å utforske terrenget og øke sin trygghet uansett hvor man reiser. Dekket gir utmerket grep på veier og i terreng samtidig som det har utmerket trekkkraft på alle typer underlag. Summit Sidewalls og Shoulder Notches i skulderområdet gir ekstra grep når dekket kjører på myke underlag. Canyon Cuts gir stabile kjøreegenskaper på utfordrende underlag som eksempelvis leire eller sand

Utforsk din styrke

Outpost AT inneholder teknologi som beskytter føreren i de mest krevende situasjoner. Aramid Shield™ teknologi gir ekstrem slitestyrke og beskyttelse mot dekkskader ved at aramid fibre er tilført gummiblandingen. Samme materiale er også brukt i skuddsikre vester og flyindustrien. Gravel guards beskytter Nokian Tyres Outpost AT mot punkteringsskader.

Utforsk din reise

Nokian Tyres Outpost AT har skreddersydd mønster med mange innovasjoner som gir ekstra beskyttelse og lang kjørelengde. Dekkets dype mønster øker levetiden, og gummiblandingen presterer på topp på alle typer underlag og gir en effektiv og bærekraftig reise.

Utforsk dine grenser

Hør mer om hvordan Sigurdur Bjarni Sveinsson benytter seg av Nokian Tyres Outpost AT for å utvide sine grenser som aldri før.

Ekstrem slitestryrke i alle typer terreng

Aramid Shield. Punkteringsresistente aramidfibre i dekkets slitebane og i dekksidene beskytter mot skader som kan oppstå når man kjører i et hull, på dårlige veier eller i krevende terreng.

Ekstra grep på myke underlag

Summit Sidewalls. Dekkets skarpe dekksider og skuldre gir et robust sidegrep på myke underlag og forsterker dekkets agressive karakter.

Beskyttelse på alle type underlag

Gravel Guards. Dekkets forsterkede mønster gir komfortabel kjøring og trygg ferdsel selv på steinete og krevende underlag.

Pålitelig i uforutsette situasjoner

Canyon Cuts: Der hakkene i skuldrene og slitebanen møtes, er spesielle X-formede spor som hjelper dekket å finne grep på uforutsigbare underlag.

FOR MEDIER

FOR MEDIER

Velkommen til vår materialbank! Her finner du alle våre pressemeldinger, bilder og videoer om nye produkter. Alt materiale er gratis å bruke, så lenge du angir kilden.

OG DINE VINTERDEKK?

OG DINE VINTERDEKK?

Premium-dekk sparer drivstoff, er bærekraftig produsert, reduserer veislitasje og dekkstøy - og ser bra ut. Utallige innovasjoner og over hundre vinterdekkpatenter har gjort Nokian Tyres sine vinterdekk legendariske.

FOR MILJØET

FOR MILJØET

Bærekraft er en viktig del av vår virksomhet. Både sikkerhet og miljøvennlighet er tatt hensyn til gjennom hele dekkets livssyklus. Som alle våre andre produkter, er Nokian Tyres Outpost AT også utviklet med bærekraft som rettesnor.