FacebookInstagramLinkedInmenu-iconPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube

Nyheter

Den neste store milepælen på en digital reise – NOKIAN TYRES INTUITU™-smartdekk er nå tilgjengelig, og begynner i Finland

1.9.2020 – Produkt pressemeldinger

Den digitale transformeringen av tunge dekk utgjør en stor forskjell for daglig kjøring så vel som flåtestyring. Nokian Tyres introduserte smartdekket Intuitu på Agritechnica 2019-messen i Hannover forrige november. Nå vil Intuitu være tilgjengelig for utvalgte landbruks- og entreprenørdekk, med salgsstart fra Finland.

Les mer

Dekk for regional- og bytransport – den nye dekkserien Nokian E-Truck 17.5 tar over bygatene

19.8.2020 – Produkt pressemeldinger

Mellomstore lastebiler og busser kjører frakter både folk og varer i byene. Dekkserien Nokian E-Truck er et pålitelig valg for langdistanse- og mellomdistansetransport, så hvorfor ikke utvide serien til å inkludere lettere kjøretøy også? Nå kan også kjøretøy for regional- og bytransport nyte godt av god drivstofføkonomi, takket være den nye Nokian E-Truck 17.5-serien.

Les mer

Flere størrelser og mer gripekraft – dekkfamilien Nokian Ground King blir bredere

1.7.2020 – Produkt pressemeldinger

I 2019 var Nokian Ground King den store nyutgivelsen innen traktordekk fra Nokian Tyres. Dekkets unike Hybrilug™-teknologi kombinerer effektivt de beste funksjonene fra mønstre med blokker og lameller, og tilrettelegger for utmerket mobilitet på myk mark såvel som komfortabel veitransport. I løpet av 2020 vil Nokian Ground King-dekket få åtte nye størrelser, noe som gjør det kompatibelt med et enda bredere utvalg av utstyr.

Les mer

Styreakseldekk for tunge kjøretøy som brukes på vei og i terreng – Nokian R-Truck-serien kompletteres med ny XL-størrelse

10.6.2020 – Produkt pressemeldinger

Serien Nokian R-Truck er utviklet for å innfri de spesielle kravene som stilles til dekk som skal brukes både på vei og i terreng. Dekkene i denne serien fungerer like godt på motorveier som på gjørmete skogsveier og i anleggskjøring, og har blitt varmt mottatt blant yrkessjåfører som kjører på vei og i terreng. Det nye styredekket Nokian R-Truck Steer XL i størrelsen 385/65R22.5 sørger nå for at også de tyngste lastebilene for anleggs- og tømmertransport kan ta seg trygt frem på løst og fast underlag.

Les mer

Tysk universitet tester Nokian Ground King-traktordekk med hybridmønster i driften hos en stor landbruksentreprenør – studien viser betydelige fordeler

29.4.2020 – Produkt pressemeldinger

Nokian Ground King med hybridmønster ble lansert i 2019 med løfte om å gi traktoren i kombinerte bruk i landbruk og på vei en ny effektivitetsstandard. Universitetet i Kiel samarbeidet med Blunk GmbH, et lokalt ledende entreprenørselskap innen landbruket, og gjennomførte en rekke tester på praktiske arbeidsoppgaver i hverdagen. Konklusjonen? Det nye Hybrilug™-mønsteret innfrir løftene.

Les mer