Nyheter

Nye dekk til allsidig gravearbeid – Nokian Tyres utvider Ground Kare-dekkserien for både større og mindre gravemaskiner

13.12.2021 – Produkt pressemeldinger

Det er mye som har endret seg innenfor gravemaskinsektoren siden Nokian Tyres lanserte Nokian Ground Kare-dekket for hjul- og traktorgravere for to og et halvt år siden. Dette enkeltdekket med brede mønsterblokker har vist seg anvendelig ved mange ulike typer gravearbeider, og Nokian Tyres utvider nå det populære Ground Kare-sortimentet med to nye modeller: dimensjonen 600/50-22.5 for kompakte gravemaskiner og 710/40-22.5 for de største maskinene.

Les mer

Nokian Tyres utvider dekktilbudet for lastebiler: nye dekkdimensjoner i Nokian E-Truck- og R-Truck-produktfamilien

4.11.2021 – Produkt pressemeldinger

For lastebiler i transportbransjen er det svært viktig å ha riktig dekk for oppgaven. Dekkfamilien Nokian E-Truck er laget for driftssikkerhet og økonomi innenfor mellomlang og regional transport. Nokian R-Truck derimot er en dekkfamilie som er beregnet på kjøring på vei og i terrenget. Nokian Tyres dekkporteføljen med nye dimensjoner for å gi et enda bedre utvalg til brukere av begge dekkseriene.

Les mer

Tøft dekk for tøffe forhold – det nye Nokian TR Forest 2 gir bevist styrke og stabilitet for lette og mellomstore skogstraktorer

15.9.2021 – Produkt pressemeldinger

Ikke alle kvalitetsdekk er lagd for de største og kraftigste traktorene. I mange år har dekkserien Nokian TR Forest med sitt store utvalg av dimensjoner vært et dokumentert, pålitelig valg for lette og mellomstore skogbrukstraktorer. Nå har dekket blitt fornyet med nye funksjoner, uten å miste noen av egenskapene som har gjort det til en klassiker for krevende skogsdrift. VI lanserer det nye traktordekket Nokian TR Forest 2!

Les mer

Forbedret effektivitet ved tung belastning – Nokian CT trailerdekk får enda høyere bæreevne

2.9.2021 – Produkt pressemeldinger

Nokian CT landbrukstilhengerdekk er designet for de tyngste belastningene og de tøffeste forholdene, og har ført til kjørestabilitet, lang levetid og massiv bæreevne til jordflytting og entreprenørarbeid i mange år. Nå får den populære 600/55R26.5-størrelsen på Nokian CT en oppdatering som muliggjør enda større belastninger og høyere driftstrykk – noe som resulterer i enda bedre driftseffektivitet.

Les mer

Sikkerhet på veien, uansett vær – det nye Nokian Hakka Truck tilhengerdekket gir økt kjørelengde, sikkerhet og økonomi for de mest krevende transportene

10.8.2021 – Produkt pressemeldinger

Med tunge belastninger under skiftende veiforhold har dekkene på alle akselposisjonene betydning. Den høye tilhengervekten påvirker håndteringen av hele kjøretøyet, noe som gjør grepet, stabiliteten og påliteligheten til kritiske krav for tilhengerdekkene. Når du transporterer farlig gods (ADR), væsker eller bulk, gir førsteklasses tilhengerdekk sikre kjøreegenskaper for hele lastebilen. Nokian Hakka Truck Trailer er et førsteklasses allværs-tilhengerdekk for de mest krevende transportene. Det gir økt kjørelengde, førsteklasses grep og lav rullemotstand for sikker, komfortabel og økonomisk kjøring.

Les mer