Dekk

Dekk

DEKK SOM MENER BUSINESS

Dekk er med å sørge for at virksomheten din ruller og går, men business venter ikke på solfylte dager og enkle jobber. Å drive forretning handler om å flytte grensene for holdbarhet, håndtering og driftsforhold. Hver dag, hele året. Hos Nokian Tyres innoverer vi ustanselig for å presse grensene til det ytterste på alle felt innen tunge dekk, og gir deg verktøyene du kan stole på. Uansett forholdene.

Informasjon om dekkene

Dekksikkerhet

Product info

Brosjyrer
Landbruk

Landbruk

Landbruksdekk produsert av Nokian Heavy Tyres består av et bredt utvalg av dekk, specialtilpasset de raskt skiftende kravene til landbruksnæringen.

Skogsbruk

Skogsbruk

Dekk til skogsbruk er nøye utviklede topp-produkter. Fremstillingen krever følsomhet, lidenskap, og ikke minst tilstedeværelse i miljøet der de skal brukes.

Anleggs- og veiarbeidsdekk

Anleggs- og veiarbeidsdekk

Takket være vårt langsiktige utviklingsarbeid, er alle våre stabile og solide dekk til anleggs- og veiarbeidsmaskiner utviklet for krevende nordiske forhold.

Gruve- og tunneldrift

Gruve- og tunneldrift

Livet til Gruve- og tunnelmaskin-dekk er tøft, med masse kutt og skader. Belastningene er tunge og underlaget er ekstremt utfordrende, så disse dekkene er nødt til å være helt i toppklassen.

Materialhåndtering og havnedekk

Materialhåndtering og havnedekk

Dekk til havnemaskiner og varehåndtering er en spesiell dekktype som krever både slitestyrke og kostnadseffektivitet. Nokian Heavy Tyres utvikler sine havnedekk i samarbeid med verdens ledende maskinprodusenter.

Lastebiler og busser

Lastebiler og busser

Nokian Tyres lastebil- og bussdekk er designet for krevende profesjonell bruk i varierende forhold. Vårt mål er å bidra til trygg kjøring i all slags vær og føreforhold.

Terrenglastebiler og militære kjøretøy

Terrenglastebiler og militære kjøretøy

Hos Nokian Heavy Tyres utnytter vi vår erfaring, kompetanse og kreative lidenskap til dekk til å skreddersy og utvikle enestående spesialprodukter. Våre dekk til terrenglastebiler og militære kjøretøy er eksempler på denne spesialkompetansen.

Noktop regummieringsmaterialer

Noktop regummieringsmaterialer

Våre Noktop regummieringsmaterialer er utviklet på bakgrunn av tilbakemeldinger fra våre kunder. Vårt utvalg fornyes kontinuerlig for å kunne være optimale for alle vei- og traffikkforhold, alle fire årstider, samt de spesifikke behovene til ulike sjåfører. Vi tilbyr våre Noktop-brukere teknisk støtte, og all vår virksomhet er basert på raske og pålitelige leveranser.