Nyheter

Nytt dekk med lav profil – Nokian Hakka Truck-familien utvider til 60-serien

26.11.2019 – Selskapsnyheter

Lavprofildekkene i 60-serien har blitt populære på lave lastebiler som trekker semitrailere med stor bæreevne. Fra og med utgangen av 2019 blir Nokian Hakka Truck Drive- og Nokian Hakka Truck Steer-dekk tilgjengelig i nye dimensjoner i 60-serien, slik at nye typer lastebiler kan dra nytte av disse dekkenes velbalanserte egenskaper.

Les mer

To nye dimensjoner av dekket Nokian Mine King E-4 for gruvedrift gjør det mulig å bruke det på flere typer borerigger og nyttekjøretøyer

18.9.2019 – Selskapsnyheter

Dekket Nokian Mine King E-4 for underjordisk gruvedrift er ett av de mest spesialiserte produktene for sitt bruk. Det er designet i samarbeid med sluttbrukere samt én av de ledende boreriggprodusentene, og har et nøyaktig balansert sett av egenskaper for å matche utfordringene i et underjordisk gruvedriftsmiljø. Nå er det tilgjengelig for flere typer gruvekjøretøyer.

 

Les mer

Det beste av to verdener – På Agritechnica 2019 presenterer Nokian Tyres det nye universaldekket Nokian Ground King for mer allsidig maskinbruk

4.9.2019 – Selskapsnyheter

Dagens universalmaskiner har størst sannsynlighet for å gi god økonomi hvis de kan brukes til mange ulike oppgaver igjennom året. Det nye Nokian Ground King-dekket, som har urpremiere på årets Agritechnica-messe i Hannover, åpner opp nye muligheter for traktor- og maskinentreprenørarbeid gjennom en kombinasjon av høy slitestyrke ved kjøring på vei, solid trekkraft og grep i terrenget samt høy bæreevne.

Les mer

Nye dimensjoner, mer effektivt arbeid hele året – dekkfamilien Nokian Hakkapeliitta TRI vokser

21.8.2019 – Selskapsnyheter

Nokian Hakkapeliitta TRI har siden det ble lansert i 2014 blitt dekket mange entreprenører og OEM-produsenter velger. I tillegg til at det gjør entreprenørarbeid om vinteren – for eksempel snøbrøyting i gater og bostedsområder – mer effektivt, har dekkene også god ytelse under aktiviteter i de øvrige tre årstidene. Utvalget av dimensjoner har vokst i årenes løp, noe som har gjort  Nokian Hakkapeliitta TRI kompatible med mange kompaktmaskiner i tillegg til traktorer. Nå er dekket tilgjengelig i nye dimensjoner, noe som ytterligere utvider bruksområdet.

Les mer

Nokian Heavy Tyres Ltd kjøper opp Levypyörä Oy, en finsk produsent av hjul for tunge kjøretøy

1.8.2019 – Selskapsnyheter

I tråd med vekststrategien til Nokian Heavy Tyres, kjøper selskapet opp Levypyörä, en finsk produsent av hjul for tunge kjøretøy. Gjennom deres to forretningslinjer, hjul og stålstrukturer, betjener Levypyörä produsenter av originalutstyr (OE) og kunder på ettermarkedet (AM) innen områdene skogbruk, jordbruk og masseforflytting. Levypyöräs årlige nettosalg er på rundt 18 millioner euro.

Les mer