FacebookInstagramLinkedInPinicon-playscroll-downsearchTwitterWhatsappYouTube

Nyheter

Effektiv allsidighet i de vanligste størrelsene – Nokian Ground King hybrid traktordekk som dekker 20 forskjellige størrelser

9.12.2020 – Produkt pressemeldinger

Nokian Ground King traktordekk med den nye HybrilugTM-teknologien, mønsteret som forårsaket en del opprør ved utgivelsen i 2019. For første gang kan det samme dekket gi god fremkommelighet i alle typer terreng og i rask veitransport. For å frigjøre den potensielle allsidigheten til så mange traktorer som mulig, utvides utvalget av Nokian Ground King-dekk jevnt og trutt – med totalt 20 størrelser tilgjengelig fra januar.

Les mer

Sikre og økonomiske kilometer i alle værforhold for mellomstore lastebiler – Nokian E-Truck 19.5 størrelsen utfyller Nokian E-Truck-serien

18.11.2020 – Produkt pressemeldinger

The Nokian E-Truck utvalg av lastebildekk har en utmerket balanse mellom økonomiske, bekymringsfrie kilometer og eksepsjonelt gode under alle værforhold. Det siste tilskuddet i serien er størrelser for mellomstore lastebiler. Den nye 19.5-størrelsen kompletterer sortimentet, slik at mellomstore lastebiler i 12–16-tonnsområdet kan dra nytte av beredskapen deres under alle vær- og veiforhold.

Les mer

Seks nye dimensjoner – Nokian Hakkapeliitta TRI utvider de kompakte traktorenes helårsmuligheter

29.10.2020 – Produkt pressemeldinger

Siden lanseringen for rundt fem år tilbake, har det blokkmønstrede Nokian Hakkapeliitta TRI-traktordekket blitt anerkjent som et realt helårsdekk med enestående vinteregenskaper. Utvalget av dimensjoner har gradvis blitt utvidet for å imøtekomme behov hos ulike typer entreprenører. Det siste tilskuddet til Nokian Hakkapeliitta TRI-serien er seks nye dimensjoner spesielt utviklet for kompakte traktorer og andre kompaktmaskiner.

Les mer

Den neste store milepælen på en digital reise – NOKIAN TYRES INTUITU™-smartdekk er nå tilgjengelig, og begynner i Finland

1.9.2020 – Produkt pressemeldinger

Den digitale transformeringen av tunge dekk utgjør en stor forskjell for daglig kjøring så vel som flåtestyring. Nokian Tyres introduserte smartdekket Intuitu på Agritechnica 2019-messen i Hannover forrige november. Nå vil Intuitu være tilgjengelig for utvalgte landbruks- og entreprenørdekk, med salgsstart fra Finland.

Les mer

Dekk for regional- og bytransport – den nye dekkserien Nokian E-Truck 17.5 tar over bygatene

19.8.2020 – Produkt pressemeldinger

Mellomstore lastebiler og busser kjører frakter både folk og varer i byene. Dekkserien Nokian E-Truck er et pålitelig valg for langdistanse- og mellomdistansetransport, så hvorfor ikke utvide serien til å inkludere lettere kjøretøy også? Nå kan også kjøretøy for regional- og bytransport nyte godt av god drivstofføkonomi, takket være den nye Nokian E-Truck 17.5-serien.

Les mer