Flere valgmuligheter, mer lastekapasitet - Nokian Tyres Tractor King får tre nye størrelser

Flere valgmuligheter, mer lastekapasitet - Nokian Tyres Tractor King får tre nye størrelser

12.1.2024 10:00 i kategori Produkt pressemeldinger

Kraftige traktorer og utfordrende terreng trenger dekk som passer. Dekkfamilien Nokian Tyres Tractor King er utviklet for skogbruk, masseflytting og veibygging. Et bredt utvalg av tilgjengelige størrelser sikrer den beste tilpasningen til maskinen og jobben som skal utføres. Derfor utvides Nokian Tyres Tractor King-familien med tre nye størrelser, 600/65R28 for foraksel samt 710/70R38 og 800/70R38 for bakaksel.

Da Nokian Tyres Tractor King-dekkfamilien ble lansert i 2018, ble den spesielt godt mottatt av de som utfører tungt traktorarbeid i krevende terreng. Det helt nye slitebanemønsteret med flere kanter gir utmerket grep, mens den forsterkede dekkstammen og den spesielle skogsblandingen gir økt driftssikkerhet. Med de tre nye størrelsene kan enda flere traktorer dra nytte av disse vinneregenskapene.

"Riktig dekkstørrelse er avgjørende for at traktoren skal fungere optimalt", sier Teemu Vainionpää, Senior Product Manager hos Nokian Tyres. "Ved å tilby en rekke ulike størrelser sørger vi for at brukerne kan velge den størrelsen som passer best til deres spesifikke bruksområder, noe som fører til økt effektivitet og produktivitet."

Det nye nivået av bæreevne

Store maskiner, tung last og kraftige arbeidsredskaper krever høy bæreevne fra et dekk. Det største av de nye bakdekkene, 800/70R38, løfter bæreevnen til et nytt nivå.

"Det nye dekket har den høyeste bæreevnen i Nokian Tyres Tractor King-produktfamilien med en belastningsindeks (LI) på 183", sier Teemu Vainionpää. "De bredere bakdekkene gir økt trekkraft og slitestyrke, noe som er spesielt fordelaktig ved jordflytting med høy effekt."

Hør det fra brukeren

Tractor King-familien har bevist sin verdi på utallige steder rundt om i verden. Spania er Juan Vicente, som jobber for Nivelanciones Hnos Cabanillas, imponert over dekkets holdbarhet, trekkraft og lastekapasitet.

"Vi har testet utallige dekk på markedet, og det er ingen tvil om at Nokian Tyres Tractor Kings ytelse og høye pålitelighet gjør arbeidet vårt mer lønnsomt og sikrere", roser Juan Vicente. "Uten tvil det beste alternativet for vårt arbeid!"

Juan Vicente ønsker også de nye dimensjonene velkommen: "De gir oss muligheten til å montere Nokian Tyres Tractor King på alle maskinene vi har i selskapet", sier han.

Tilgjengelighet 

De tre nye størrelsene av Tractor King - 600/65R28, 710/70R38 og 800/70R38 - kan bestilles fra nå av.

 

Ytterligere informasjon:

Teemu Vainionpää, produktsjef for skogbruk, Nokian Heavy Tyres Ltd.
[email protected] , tlf. +358 10 401 7175

Markedsføring, Nokian Heavy Tyres 
[email protected]

 

Mer informasjon og bilder:

Bilder og pressemateriell: www.nokiantyres.com/tractorkingPR

Produktside: www.nokiantyres.com/tractorking

Selskapets nettside: www.nokiantyres.com/heavy

 

X I YouTube I Facebook I LinkedIn I Instagram