Forbedret drivstoffeffektivitet og økt produktivitet innen rekkevidde for stadig flere bønder: Nokian Tyres introduserer produktfamilien Soil King VF for HHP-traktorer

Forbedret drivstoffeffektivitet og økt produktivitet innen rekkevidde for stadig flere bønder: Nokian Tyres introduserer produktfamilien Soil King VF for HHP-traktorer

14.5.2024 9:00 i kategori Produkt pressemeldinger

Nokian Tyres Soil King VF er et unikt, nytt traktordekk som ifølge DLG-tester kan forbedre drivstoffeffektiviteten på åkeren og veien betydelig. VF-dekket er basert på Nokian Tyres Flexforce® VF-teknologi og er nå tilgjengelig i åtte vanlige traktordekkstørrelser med høy effekt. Det betyr at flere profesjonelle bønder kan dra nytte av dekkets testvinnende effektivitet.

Nokian Tyres Soil King VF er det første traktordekket som benytter Nokian Tyres Flexforce® VF dekkteknologi. Med denne banebrytende dekkteknologien har vi nok en gang vist at dekkteknologi spiller en viktig rolle når det gjelder å optimalisere traktorens ytelse. Den muliggjør mer effektivt jordbruksarbeid ved å skape en XXL-størrelse på bakkekontakten og ved å redusere krafttapet. 

Nokian Tyres Soil King VF er testet av det anerkjente DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft). Sammenligningen med andre premium VF-dekk for landbruket viste at dekket er best i klassen når det gjelder ytelse ved felt- og transportarbeid, med lavere hjulslipp og drivstofforbruk samt større behandlet areal per time.

Dekket har også vært gjenstand for omfattende felttester. I sine rapporter har testbrukerne fremhevet det nye VF-dekkets jordvennlighet, stabilitet og veiegenskaper. Det har gjort det mulig å kjøre med full last med lavt lufttrykk og høyere hastigheter både i felt og på vei. 

 

Bransjeledere applauderer ny dekkinnovasjon

Dekkene ble vist på traktorer fra Fendt og Valtra på Agritechnica 2023. Begge produsentene var imponert over VF-dekkets enestående ytelse i åkeren og på veien.

Soil King VF er tilgjengelig for AGCOs moderne traktorer, inkludert Fendt 728 Gen7 og Valtras Q- og S-serier.

 

Størrelser og tilgjengelighet

Det nåværende størrelsesutvalget for Soil King VF omfatter åtte vanlige størrelser for kraftige traktorer, og det vil bli utvidet i fremtiden.

Soil King VF-produktfamilien omfatter for øyeblikket: VF710/70R42, VF650/85R38, VF600/70R30, VF600/70R28, VF710/75R42, VF600/70R34, VF650/65R34 og F650/60R34.

 

 

Ytterligere informasjon:

 

Per Ivar Holm, Sales manager, Nokian Heavy Tyres Ltd
[email protected], tel. +47 906 822 99 

Tero Saari, Product Manager, Nokian Heavy Tyres Ltd
[email protected], tel. +358 10 401 7226

Marketing, Nokian Heavy Tyres    
[email protected] 

 

Mer informasjon og bilder:

 

Bilder og pressemateriell: www.nokiantyres.com/PRFlexforceVF

Produktside: www.nokiantyres.com/soilking

Selskapets hjemmeside: www.nokiantyres.com/heavy