Utmerket allsidighet: Nokian Tyres har utviklet et nytt hjullasterdekk som gir topp grep i all slags terreng

Utmerket allsidighet: Nokian Tyres har utviklet et nytt hjullasterdekk som gir topp grep i all slags terreng

30.5.2024 9:00 i kategori Produkt pressemeldinger

Nokian Tyres Ground King Loader håndterer uanstrengt ulike typer terreng, fra myk gjørme til hardt underlag. Ved hjelp av Hybrilug™-teknologien som er utviklet av Nokian Tyres, sørger det nye hjullasterdekket for komfortabel og stillegående kjøring, økt produktivitet og forutsigbare kjøreegenskaper for smidig lastearbeid.

Lasterarbeid innebærer en rekke oppgaver som utføres under ulike forhold. Valg av riktige dekk kan øke produktiviteten betraktelig ved å tilby skreddersydd støtte for den aktuelle oppgaven. Frem til nå har et dekk med piggdekkmønster vært det eneste alternativet ved arbeid på myk og klebrig jord.

Det nye Nokian Tyres Ground King Loader benytter Hybrilug™-teknologien, som effektivt kombinerer de beste egenskapene fra tradisjonelle blokk- og piggdekk.

"Hybrilug-blokkene gir stabilitet, jevn slitasje og jevn kjøring", sier Kimmo Kekki, produktsjef i Nokian Tyres. "Men dekket har også knaster som forbedrer grepet i gjørme og løst terreng, noe som gir trygghet under ulike forhold."

 

Ideelle bruksområder for det nye hjullasterdekket

Det nye Nokian Tyres Ground King Loader-dekket egner seg for eksempel til lasting av grus, kompost og jord, ettersom dekket takler tung last uten problemer og gir stabilitet og trekkraft på grusveier og byggeplasser.

Dekket egner seg også godt til materialhåndtering på gårder, fra håndtering av avlinger til lasting av plansilo, ettersom allsidigheten gjør at dekket kan tilpasses de stadig skiftende kravene i landbruket.

 

Effektivt arbeid med lasteren, raske veitransporter

Hjullastere holder materialer i bevegelse, gårder i drift og veier rene - året rundt, uansett vær. Den sterke radialstammen med tøffe skuldre sørger for nøyaktig, trygt og sikkert arbeid, noe som gir stabilitet, komfort og bred kontaktflate.

"Nokian Tyres Ground King Loader er konstruert for et bredt spekter av jordtyper, fra hardpakket underlag til myk, leirholdig jord", sier Kekki. "På våte jorder eller løs jord gir det eksepsjonelt godt veigrep, og på vei gir det deg rask og komfortabel kjøring."

En annen viktig egenskap for sikker og effektiv manøvrering av lasteren på trange steder er presise og forutsigbare kjøreegenskaper.

 

Tilgjengelighet

Nokian Tyres Ground King Loader kan nå bestilles i størrelsen 20,5R25, noe som gjør det til en "drop-in"-erstatning for mange hjullastere. Dette gjør det mulig for så mange brukere som mulig å utvide lastekapasiteten. Besøk vår hjemmeside www.nokiantyres.com/heavy for mer informasjon og for å finne en forhandler i nærheten av deg.

 

Verdenspremiere på Svenska Maskinmässan

Nokian Tyres Ground King Loader vises for første gang i Sverige på Svenska Maskinmässan på Solvalla i Stockholm. Se den selv på Nokian Tyres stand, S:55, 30. mai til 1. juni. Vi ses på Maskinmässan!

 

Ytterligere informasjon:

 

Per Ivar Holm, Sales manager, Nokian Heavy Tyres Ltd
[email protected], tel. +47 906 822 99

 

Kimmo Kekki, Product Manager, Nokian Heavy Tyres Ltd   
[email protected], tel. +358 10 401 7254 

 

Marketing, Nokian Heavy Tyres    
[email protected] 

 

Mer informasjon og bilder:

Bilder og pressemateriell: www.nokiantyres.com/prgroundkingloader

Produktside: www.nokiantyres.com/groundkingloader

Selskapets hjemmeside: www.nokiantyres.com/heavy