Om oss

Om oss

DE BESTE PRODUKTENE KOMMER FRA INNGÅENDE KJENNSKAP TIL BRUKSFORHOLDENE

Nokian Heavy Tyres Ltd, er en produsent av høykvalitets spesialdekk, og en del av Nokian Tyres Group. Vi fokuserer på smale produktsegmenter, noe som har gjort oss til pionerer innen spesialdekk.

I tillegg til skogsdekk, omfatter våre kjerneprodukter dekk til havnearbeid og gruvedrift, landbruk og andre tunge bruksområder, for eksempel anleggsarbeid og veiarbeid. Nesten alle våre produkter er produsert ved vår fabrikk i Nokia, Finland.

 

Se på video

EN PARTNER SOM TESTER I DEN VIRKELIGE VERDEN

Nokian Tyres -dekk er kjent for høy kvalitet, noe som betyr lang levetid og fleksibilitet under krevende forhold. Vårt langsiktige samarbeid med ledende maskinprodusenter har gitt oss solid kompetanse og en grundig forståelse av våre kunders behov.

Bortsett fra produktene, blir vårt partnerskap også testet i felten. Vi er der kundene våre er - i skogen, på jordet, på havnen - og vi jobber kontinuerlig med å utvikle vårt servicekonsept for å møte våre kunders behov.

SKREDDERSYDD SERVICEKONSEPT

Kundenes behov, skreddersydde tjenester og samhandling er de sentrale begrepene i våre operasjoner. Vi lytter til våre kunder og svarer på deres behov fleksibelt og raskt. Nye innovasjoner kommer fra feltet, så vi opprettholder tett dialog med sluttbrukere, maskinprodusenter og distributører.

Vi behersker hele leveransekjeden. Vi hjelper våre kunder med å finne en felgleverandør som tilfredsstiller deres krav og sørger for at leveringsprosessen går glatt.

Etter levering, tar vår tekniske kundeservice sin plass i vår tjenestekjede. Partnere og lokale dekkutsalg, som for eksempel dekk-kjeden Vianor håndterer utskifting og vedlikehold av brukte hjul-løsninger.

ØKONOMISK MED EFFEKTIVE LØSNINGER

Nokian Heavy Tyres selges i både som originalt utstyr og i reservemarkedet – uansett hvor folk måtte trenge dekk for krevende forhold.

Store maskinprodusenter utvikler og tester sine produkter på vår hjemmebane, noe som muliggjør tette samarbeid. Produkter som fungerer i nordiske forhold imponerer brukere over hele verden. Nesten halvparten av vår omsetning er generert fra produsent-monterte dekk.

Kunder verdsetter funksjonelle og kostnadseffektive dekk. Lave brukskostnader og høy operasjonell driftssikkerhet slår lave innkjøpspriser.

TREND-SENSITIV FORRETNING

Priskonkurransen i dekkmarkedet er hard. Etterspørselen etter skogsdekk har økt som et resultat av mekanisering av innhøstingen over hele verden. Dette har gjort dem til våre mest solgte varer gjennom flere tiår. I løpet av de siste årene, har Nokian Heavy Tyres i tillegg gjort store investeringer i andre produktsegmenter, og andelen av landbruk, gruvedrift og havnearbeids-dekk øker nå i vår totalomsetning.

Nokian Tyres landbruksdekk er skånsomme mot miljøet. Våre havne- og gruvedriftsdekk er konstruert for å tåle ekstrem slitasje. Disse dekkene blir brukt, for eksempel i reachstackere, portaltrucker, RTG-kraner, gruvelastere, borerigger og i støttemaskiner for gruveindustrien.

VERDIER SOM VEILEDER OG STØTTER STRATEGIEN

ENTREPRENØRSKAP

ENTREPRENØRSKAP

Vi er raske og modige. Vi jobber raskt og med stort pågangsmot. Vi setter oss ambisiøse mål, og utfører jobben vår med gjennomføringskraft og utholdenhet. Vi er energiske og punktlige, og har alltid kundetilfredshet som førsteprioritet.

LAGÅND

LAGÅND

Vårt arbeidsmiljø er preget av ekte glede og høyt aktivitetsnivå. Vi jobber som et team – basert på tillit og støtte – der vi byr på konstruktive tilbakemeldinger når nødvendig. Vi dyrker forskjellene, og oppmuntrer medarbeidere til strekke seg etter personlige seire i hverdagen.

NYSKAPNING

NYSKAPNING

Vi har vilje og kunnskap til å overleve og skille oss ut fra mengden, selv under utfordrende omstendigheter. Vår kompetanse er basert på kreativitet og nysgjerrighet, og vi har mot til å utfordre det eksisterende. Vi blir drevet av vår vilje til å lære, videreutvikling og nyskapning.