Bærekraft

Bærekraft

FOREGANGSPRODUSENT FOR MILJØVENNLIGE LØSNINGER

Nokian Heavy Tyres er en pionér blant dekkprodusenter når det kommer til miljøansvar. Miljøhensyn er integrert i produktutviklingsprosessen. Vår målsetning er dekk som har minimal påvirkning på miljøet. I praksis betyr dette effektive produksjonsproesser og produkter som er mer miljøvennlige og sikre å bruke.

LANGVARIG, KOMFORTABEL, EFFEKTIV

Gummiblandinge, mønsteret og strukturen til våre spesialdekk er designet for å tåle hardt vær og slitasje, noe som betyr lengre brukstid og driftssikkerhet under alle forhold. Å minimere støy og vibrasjoner er også inkludert i prinsippet om bærekratfig utvikling.

Nokian Heavy Tyres var den første dekkprodusenten i verden til å bruke kun rene, lavaromatiske oljer. Utviklingen av dekk fokuserer på slitestyrke og lavere rullemotstand. Dekk som ruller med lite motstand reduserer drivstofforbruk og skadelige CO2-utslipp.

Les mer om Nokian Tyres' Gruppens prosedyrer og regler for miljø- og samfunnsansvar på siden Selskap- og investorinformasjon på www.nokiantyres.com.

MED RESPEKT FOR MILJØET

For dekk, er målet om å ivareta sikkerheten når anleggsmaskinener er i bevegelse bare begynnelsen. Ethvert arbeidsområde krever ulike dekkegenskaper for å sikre optimal drift for både føreren og miljøet.

Vår produktutvikling ønsker å lage dekk som ikke bare fungerer feilfritt for de respektive maskinene under gitte forhold, men som også har minimal påvirkning på miljøet. Gummiblandingen mønsteret og strukturen er laget for å møte krevende forhold, redusere drivstofforbruk og CO2-utslipp med lav rullemotstand og behandle grunnen forsiktig med lavt underlagstrykk.

Bruk av de beste maskin- og dekkegenskapene bidrar til å effektivisere arbeidet.

TRIVSEL FOR FØREREN OG MILJØET


Nokian Tyres er kjent som en pionér innen miljøhensyn. Dette gjelder hele dekkets livssyklus. For produksjonsprosessen innebærer dette tiltak som å kun bruke rene oljer og råmaterialer på en mest mulig effektiv måte. Respekt for miljøet er en del av vår produktutviklingsfilosofi. Vi har som mål å ha økt fokus på miljøaspekter i nytt produktdesign, hele veien fra etisk anskaffelse av råmaterialer til et velfungerende gjenvinningssystem. Nokian Tyres var verdens første dekkprodusent som fjernet høyaromatiske oljer fra sin produksjon i 2005.