Dekktestsenteret

Dekktestsenteret "White Hell"

Tunge dekk testet under ekstreme vinterforhold

Se på video

Vintertesting av dekk til lastebil, buss, traktor og andre tunge kjøretøy

Også i løpet av den nordiske vintersesongen skal folk, varer og materialer fraktes trygt. Aktiviteten skal holdes oppe på gårdsbruk, i masseforflytninganlegg og på fabrikker når snøen kommer og temperaturen er lav. Det er derfor veldig viktig for oss å teste dekkene både til lastebil, buss, traktorer og andre tunge kjøretøy under ekstreme vinterforhold. Velkommen til White Hell, Nokian Tyres' testsenter i lapplandske Ivalo!

 

Finn dekk nær deg

Tester dag og natt

Det enorme 700 hektar store testområdet nord for polarsirkelen har ikke mye dagslys i de lange vintermånedene. Men den årlige metodiske testingen sørger for viktige funn for produktutviklingen og gjør oss i stand til å utstyre helårsdekkene til lastebil og buss med enda bedre vinteregenskaper.

Fast og løst veidekke

Allerede fra første vinterdag skal traktorer, hjullastere og maskiner for vedlikehold av eiendom sørge for at gater, togterminaler og parkeringsplasser er fremkommelige. Dekkene deres er også testet i White Hell, og testmetodene som er perfeksjonert over flere tiår, sikrer at Nokian Tyres er ledende på vinterdekkteknologi.

"White Hell" - Et perfekt sted å presse grensene for menneskets evne til innovasjon

White Hell er verdens største testsenter for vinterdekk. Her testes ytelsen under forhold som en datamaskinmodell aldri ville kunne gjenskape. Kun det mest ekstreme miljøet kan garantere optimal sikkerhet og ytelse.

Finn din nærmeste forhandler av Nokian Heavy Tyres

I din lokale dekkbutikk finner du erfarne eksperter som hjelper deg!

Finn dekk