Nokian Tyres IntuituTM 
smartdekk

Ha oversikt over hvordan dekkene dine fungerer –
fra ett dekk til hele flåten

Se video

Smarte dekk for traktorer – din digitale fordel

Er du klar for en ny type traktorarbeid? Et arbeid som er mer informert, tryggere, mer effektivt og økonomisk? Med smart trykk- og temperaturovervåking fra Nokian Tyres IntuituTM-smartdekk og mobilapp, vil du alltid vite hvordan dekkene dine fungerer.

Nokian Tyres Intuitu-dekktrykk og temperaturovervåkingssystem er trådløst og maskinuavhengig. Det bruker innebygde sensorer og en blåtann-tilkobling til en smarttelefon. Nokian Tyres Intuitu benytter sanntidsvarslinger til flåtestyringsdata, slik at du holdes informert til enhver tid.

Last ned Intuitu-appen

Nokian Tyres Intuitu-mobilapp bringer alle dekkene til lommen din. Fra ett enkelt kjøretøy til en hel flåte, fra traktorer til skogbruksmaskiner. Nokian Tyres Intuitu-appen sørger for at dekkene presterer på sitt beste.

FÖLJ MED PÅ DEN DIGITALA RESAN

Digitalisering er nøkkelen til mer effektivt, tryggere og mer bærekraftig arbeid. Nokian Tyres Intuitu smartdekk og digitale tjenesteplattform gir deg mange forskjellige nyttige sensordata, slik at du kan overvåke dekktilstanden under daglig arbeid, samt administrere hele bedriften.

STØRRE BESPARELSER

Optimalt lufttrykk er viktig for grep og stabilitet, samt for drivstofforbruk og levetid for dekket. Med Nokian Tyres Intuitu kan du være sikker på at du får mest mulig ut av dekkinvesteringen din.

MER TRYGGHET

Høy dekktemperaturer er koblet til dekkskade og er en sikkerhetsrisiko. Nokian Tyres Intuitu varsler deg i tide, noe som gjør hele driften mer informert, sikrere og bærekraftig.

LENGER GARANTI

Ved å registrere dekkene dine på Nokian Tyres Intuitu, får du en utvidelse av normal dekkgaranti på ett år og en direkte kommunikasjonskanal med Nokian Tyres.

Intuitu-visjon

Nokian heavy tyres
Sjåfører

Sjåfører

  • Dekkovervåking
  • Høyere produktivitet
  • Tryggere arbeid
Flåteledere

Flåteledere

  • Lenger levetid for dekkene dine
  • Mindre nedetid for maskiner
  • Lavere total eierkostnad
Maskinprodusenter

Maskinprodusenter

  • Frem bærekraft
  • Holistisk maskinstyring
  • Plug and Play-løsning

«Nå har jeg uanstrengte morgener, siden jeg kan sjekke at alt er i orden med bare ett blikk på telefonen min»

Jari Suontausta, Nokia, Finland

Bedre dekkbruk med faktabasert informasjon i sanntid

Bedre entreprenørarbeid med lavere drivstofforbruk og mer slitesterke dekk

Siden Kalle Riihimäki utfører veivedlikehold hele året – selv på de vanskeligste vinterdagene i Finland – trenger han slitesterke dekk til traktoren. For halvannet år siden valgte han Nokian Tyres IntuituTM smartdekk til brøytetraktoren for å jobbe mer effektivt og uanstrengt. «Før kontrollerte jeg dekkenes tilstand noen ganger i året. Nå kan jeg enkelt gjøre det hver dag, når jeg vil», sier Riihimäki fornøyd. «Jeg kan lett kontrollere temperaturen og lufttrykket i dekkene bare ved hjelp av telefonen og Nokian Tyres IntuituTM-appen. På den måten er all den viktige informasjonen jeg trenger basert på fakta, ikke bare hvordan det ser ut», forteller Riihimäki.

Tilbakemeldinger, spørsmål, bekymringer?

Støtteteamet for Nokian Tyres Intuitu er der for å hjelpe deg i tilfelle problemer. Hvis du vil ha flere svar, kan du se delen med Intuitu FAQ.

Last ned Nokian
Tyres Intuitu-appen