Teknisk håndbok

Teknisk håndbok

Last ned teknisk håndbok

Last ned  generell informasjon
Inkluderer generell informasjon om dekk, felger, hjul og tilbehør

Verktøyet du trenger for å finne riktig dekk til arbeidet ditt

Nokian Heavy Tyres ønsker å utvikle løsninger av høy kvalitet for de mest ekstreme forholdene. Denne tekniske håndboken vil være verktøyet du trenger for å finne riktig dekk til arbeidet ditt, med et løfte om bekymringsfri arbeidstid.

TEKNISK HÅNDBOK

Denne tekniske håndboken vil være verktøyet du trenger for å finne riktig dekk til arbeidet ditt. I tillegg til informasjon om dekk og supplerende produkter, fokuserer denne håndboken på de spesielle nødvendigheter og krav i hver produktkategori. Skogbruksdelen, for eksempel, har en detaljert guide til riktig valg av dekk og lufttrykk i forhold til bruksområde.

TEKNISK KUNDESERVICE

Nokian Heavy Tyres er en dekkprodusent som tar ansvar for sine produkter. Vår tekniske kundeservice vurderer kontinuerlig våre kunders erfaringer og tilbakemeldinger fra de stedene hvor dekkene faktisk blir brukt: i skog, mark, gruver og havner. Vi er der, hvor kunden trenger oss. Å kjenne arbeidsforholdene til våre dekk og maskiner er minst like viktig som å mestre de tekniske dekkegenskapene. Dette er grunnen til at vi kan sende en teknisk ekspert for å hjelpe og støtte våre kunder ved behov - hvor som helst i verden.