Pålitelig slitestyrke i krevende arbeidsområder - Nokian Tyres Forest King TRS 2+

Pålitelig slitestyrke i krevende arbeidsområder - Nokian Tyres Forest King TRS 2+

12.4.2022 11:15 i kategori Produkt pressemeldinger

Stabil drift og effektivitet med eller uten kjetting og belter

Med nesten 10 års erfaring innen skogsarbeid er  Asko Rastas godt kjent med ujevne og røffe hogstområder. Siden i fjor vår har Rastas brukt Forest King TRS 2+-dekk i alle tenkelige typer terreng i løpet av arbeidsdagene. «Humpete underlag, bakker og skråninger, stubber og steiner ... Ved arbeid i hogstområder blir dekkets slitestyrke virkelig utfordret», sier Rastas.

Asko Rastas and Nokian Tyres Forest King TRS2+

Rastas har brukt andre Forest King-dekk tidligere med god erfaring. Forest King TRS 2+-dekkene har også vist seg å være pålitelige. «På grunn av krevende terreng er særlig god punkteringsmotstand et viktig element. Jeg trenger ikke bekymre meg for dekkskader selv i vanskelige situasjoner. Det er ingen kutt etter gjentatt kjøring på steiner og stubber», forteller Rastas, tydelig fornøyd.

Bruk av kjetting og belter under mekanisk tømmerhogst er mer og mer vanlig. Forest King TRS 2+-dekk er laget for å gi bredest mulig bakkekontakt og utmerket trekkraft selv uten belter. «Det er viktig at dekkets overflate holder seg på bakken i enhver situasjon», påpeker Rastas. I tillegg roses den gode virkemåten til kjettinger og belter. «De fungerer fantastisk sammen med dekkene. Hogstområder er svært krevende for dekk, men Forest King TRS 2+-dekkene leverer på alle punkter.»

 

«Hogstområder er svært krevende for dekk, men Nokian Tyres Forest King TRS 2+-dekkene leverer på alle punkter.»

 

 

Navn             Asko Rastas

Bedrift           Koneyhtymä Kanervo

Kjøretøy        Hogstmaskin

Dekk             Nokian Tyres Forest King TRS 2+

Sted              Sauvo i Finland