Nokian Tyres Hakka Truck Coach

Bussdekk med sikkert grep og komfort i alle akselposisjoner

Kjøp dekk

Langdistansebusser må holde ruten samtidig som de sørger for en stille, komfortabel og trygg bussreise – økonomisk og uansett værforhold. Nokian Tyres Hakka Truck Coach er et helårs- og allværsdekk for alle akselposisjoner til langdistansebusser som kjører på hovedveinettet. Dekket bygger på flere tiårs erfaring med kommersielle dekk av premium-kvalitet og kan derfor tilby et sikkert grep til alle årstider, myk gange og lav dekkstøy for bedre komfort samt en lang levetid for bedre økonomi. 

 

Sikkerhet – alltid styring 

Nokian Tyres Hakka Truck Coach-bussdekket har grepsforbedrende lameller med spesielle aktivatorer, og optimalisert mønster. Dette helårsdekket byr på godt grep i all slags vær, enkel manøvrering og forutsigbare kjøreegenskaper – slik at du alltid har kontrollen. 

 

Komfort – mykt og stille  

Lav støy forbedrer både passasjerenes komfort og arbeidsforholdene til føreren. For ikke å glemme at reglene for dekkstøy blir stadig strengere. Nokian Tyres Hakka Truck Coach har en gummiblanding og et dekkmønster som er optimalisert for å gi myk og støysvak kjøring. 

 

Økonomi – kjørelengde du kan stole på 

Nokian Tyres Hakka Truck Coach har lang levetid og et jevnt slitemønster, noe som sørger for mindre nedetid og lavere dekkrelaterte kostnader. Steinutvridere hindrer at småstein kiler seg fast og skader dekkene, mens den lave rullemotstanden bidrar til lavere drivstofforbruk. 

 

Nokian Tyres Hakka Truck Coach - Bussdekk med sikkert grep og komfort i alle akselposisjoner

Passer til

Bybusser Turbusser

Egnede terreng

On road

Nokian Tyres Hakka Truck -Serien

Sikkerhet og kjørelengde for alle akselposisjoner

Nokian Tyres Hakka Truck-serien med førsteklasses dekk er laget for pålitelig, økonomisk og komfortabel transport hele året. Egenskapene er balansert for alle akselposisjoner for å sikre grep under alle forhold og gi lavere totale eierkostnader.

«Prisen er konkurransedyktig samtidig som dekklevetiden er tilnærmet den samme som med mye dyrere alternativer.»

Rogier Staal
Administrerende direktør hos Oostenrijk Group, Amsterdam, Nederland

«Noktop-regummieringen forlenger dekklevetiden. Dekkene har vist seg å være gode og pålitelige i daglig bruk.»

Toni Österberg
Verkstedsjef, Länsilinjat Oy, Tampere, Finland

Tekniske spesifikasjoner

295/80R22.5 154/149M Nokian Tyres Hakka Truck Coach

LI / SS
154/149M
LI / SS 154/149M
VarenummerRRC-KlasseVåtklasseStøy dBStøyklasseM + S3PMSF
T675271 D C 70 dB A Ja Ja
Varenummer T675271
RRC-Klasse D
Våtklasse C
Støy dB 70 dB
Støyklasse A
M + S Ja
3PMSF Ja
EU-merke

Les mer om Eus dekkmerking

EU-merke

Les mer om Eus dekkmerking

315/80R22.5 156/150L Nokian Tyres Hakka Truck Coach

LI / SS
156/150L
LI / SS 156/150L
VarenummerRRC-KlasseVåtklasseStøy dBStøyklasseM + S3PMSF
T675272 C C 69 dB A Ja Ja
Varenummer T675272
RRC-Klasse C
Våtklasse C
Støy dB 69 dB
Støyklasse A
M + S Ja
3PMSF Ja
EU-merke

Les mer om Eus dekkmerking

EU-merke

Les mer om Eus dekkmerking

TRENGER DU TEKNISK HJELP?

Nokian Tyres Noktop Hakka Coach – grepsmønster for alle årstider

Regummiering gir nytt liv til drivakseldekkene på langdistansebussen din. De regummierte Nokian Tyres Noktop Hakka Coach-dekkene har alle de viktige egenskapene til Nokian Tyres Hakka Truck Coach-dekkene, og gir sikkert grep hele året, myk gange og lite dekkstøy – for bedre komfort og lengre levetid.

 

NOKTOP.COM

 

LASTEBIL- OG BUSSDEKK

Lastebil- og bussdekkene fra Nokian Tyres er utviklet for krevende profesjonell bruk under ulike forhold, og tar sikte på å gi trygg kjøring ved alle vei- og føreforhold. Vi tester ekstreme kjøreforhold til alle årstider ved våre egne testsentre i Ivalo (Lappland) og Nokia (Finland). I tillegg omfatter utviklingen av dekkene millioner av kilometere med kjøring i ulike miljøer og under alle slags værforhold.

Dekksikkerhet

Dekksikkerhet

Dekktrykk innebærer en alvorlig risiko for eksplosjon, de svært kraftige dekkmaskinene utgjør en fare, og arbeidet med dekk innebærer også en rekke andre sikkerhetsrisikoer. Det viktigste er å være klar over risikoen på forhånd og ta effektive grep for å kontrollere dem.

Teknisk håndbok

Teknisk håndbok

Denne tekniske håndboken vil være verktøyet du trenger for å finne riktig dekk til arbeidet ditt, med et løfte om bekymringsfri arbeidstid. I tillegg til informasjon om dekk og supplerende produkter, fokuserer denne håndboken på de spesielle nødvendigheter og krav i hver produktkategori.

Press material bank

Press material bank

I materialbanken finnes blant annet foretakets viktigste logooriginal, de nyeste produktfotos og brosjyrer, ferdige annonseoriginaler, videoinnspillinger og tekniske håndbøker. Produktfotos kan eksempelvis brukes i avisartikler forutsatt at kilde angis.