Nokian Tyres Hakkapeliitta Truck T

Kontrollert kjøring med tilhenger på vinterføre

Forhandlerplasser

Nokian Tyres Hakkapeliitta Truck T, som kompletterer Hakkapeliitta Truck-serien, er vårt nye dekk i toppklassen for tilhengere som brukes under krevende vinterforhold. Det erstatter klassikeren NTR-827, og har en splitter ny design med åpent mønster og effektive trapesformede lameller som gir bra grep selv når dekket er slitt. Nokian Tyres Hakkapeliitta Truck T monteres om høsten, og kan brukes hele året.

Brede, sikksakkformede spor forbedrer selvrensingen og veigrepet på snø

Kraftige skuldre hindrer skulderslitasje selv ved skarpe svinger

Merkede piggplasseringer for effektiv pigging

Nokian Tyres Hakkapeliitta Truck T - Kontrollert kjøring med tilhenger på vinterføre

Passer til

Regionale transporter Tømmertransport

Egnede terreng

Snow/ice On road Regional

Tekniske spesifikasjoner

265/70R19.5 143/141J Nokian Tyres Hakkapeliitta Truck T

LI / SS
143/141J
LI / SS 143/141J
VarenummerRRC-KlasseVåtklasseStøy dBStøyklasseM + S3PMSF
T675232 D C 72 dB B Ja Ja
Varenummer T675232
RRC-Klasse D
Våtklasse C
Støy dB 72 dB
Støyklasse B
M + S Ja
3PMSF Ja
EU-merke

Les mer om Eus dekkmerking

EU-merke

Les mer om Eus dekkmerking

TRENGER DU TEKNISK HJELP?

LASTEBIL- OG BUSSDEKK

Lastebil- og bussdekkene fra Nokian Tyres er utviklet for krevende profesjonell bruk under ulike forhold, og tar sikte på å gi trygg kjøring ved alle vei- og føreforhold. Vi tester ekstreme kjøreforhold til alle årstider ved våre egne testsentre i Ivalo (Lappland) og Nokia (Finland). I tillegg omfatter utviklingen av dekkene millioner av kilometere med kjøring i ulike miljøer og under alle slags værforhold.

Dekksikkerhet

Dekksikkerhet

Dekktrykk innebærer en alvorlig risiko for eksplosjon, de svært kraftige dekkmaskinene utgjør en fare, og arbeidet med dekk innebærer også en rekke andre sikkerhetsrisikoer. Det viktigste er å være klar over risikoen på forhånd og ta effektive grep for å kontrollere dem.

Teknisk håndbok

Teknisk håndbok

Denne tekniske håndboken vil være verktøyet du trenger for å finne riktig dekk til arbeidet ditt, med et løfte om bekymringsfri arbeidstid. I tillegg til informasjon om dekk og supplerende produkter, fokuserer denne håndboken på de spesielle nødvendigheter og krav i hver produktkategori.

Press material bank

Press material bank

I materialbanken finnes blant annet foretakets viktigste logooriginal, de nyeste produktfotos og brosjyrer, ferdige annonseoriginaler, videoinnspillinger og tekniske håndbøker. Produktfotos kan eksempelvis brukes i avisartikler forutsatt at kilde angis.