NOKIAN TYRES HAKKA sommerdekk til personbil

Vei og føreforhold varierer. Verden er ikke perfekt, og overraskelser kan dukke opp i veien. Nokian Tyres Hakka-sommerdekk er utformet for den nordiske sommeren, og du kjører trygt fra vår til høst.

Finn dekkene som passer best for deg

Nokian Tyres
Hakka Black 3

kommersnart

Premium-sommerdekk for kraftige og sportslige personbiler

Nokian Tyres Hakka® Black 3 vil imponere deg med sine presise kjøreegenskaper, førsteklasses grep og lave dekkstøy.

Les mer

Nokian Tyres
Hakka Blue 3

elektriskekjøretøy testvinner nyhet fornøydgaranti hakkagaranti

Premium sommerdekk for mellomstore personbiler og sportslige familiebiler

Nye Hakka Blue 3 gir sikkerhet og kjørekomfort når du trenger det som mest. Den nye generasjonen sommerdekk, Hakka Blue 3, er utviklet for varierte nordiske forhold og kombinerer sikkerhet på våte veier med pålitelige og støyfrie kjøreegenskaper.

Les mer

Nokian Tyres
Hakka Green 3

testvinner elektriskekjøretøy hakkagaranti fornøydgaranti

Miljøvennlig premium sommerdekk for personbiler

Nye Nokian Tyres Hakka Green 3 kombinerer sikkerhet på vått underlag med lav rullemotstand. Nokian Tyres Hakka Green 3 er utviklet for det varierende nordiske været, og kjennes sikkert og balansert på regntunge dager, samtidig som det sparer drivstoff og har høy slitestyrke. Rettet mot mindre og mellomstore familiebiler, kommer dette nye premium sommerdekket i en mengde ulike dimensjoner til hybrider og elektriske kjøretøy.

Les mer

Nokian Tyres
Hakka Black 2

elektriskekjøretøy hakkagaranti fornøydgaranti

Kraftige og sportslige biler

Det nye sommerdekket Nokian Tyres Hakka Black 2 mestrer de strenge kravene til den nordiske sommeren. Dekket har en stabil styreevne selv på oppkjørte veier og røff asfalt. Det nye Dynamic Grip-konseptet sikrer en god kontaktflate mot underlaget under r...

Les mer

Nokian Tyres
Nordman SX3

nyhet

Sommerdekk for mindre bybiler

Nokian Tyres sitt nye sommerdekk Nordman SX3 føles balansert og komfortabelt både i tungt regnvær og på solbrent asfalt. De gode kjøreegenskapene og stabiliteten i variert sommervær gjør Nordman SX3 til et attraktivt valg.

Les mer

Nokian Tyres
Nordman SZ2

Bekymringsfri og behagelig kjøring

Sikkert under ekstreme forhold. Mønsterets form støtter de presise kjøreegenskapene til dette dekket laget for kraftige biler. De stive indre og ytre skuldrområdene er bunnet sammen av langsgåend ribber. De brede ribbene gjør dekket stabilt og ...

Les mer

Nokian Tyres Hakka sommerdekk

Når du skal kjøpe sommerdekk så er det først og fremst kvaliteten du bør se etter. Det å tenke på pris bør ikke være det du først og fremst tenker på, da gode sommerdekk gir deg en trygghet og sikkerhet i kjøringen, og det vil Nokian Tyres Hakka sommerdekk gi deg.

95 % av anmelderne anbefaler produktene våre

Fornuftige kunder krever mye fra produktene de kjøper. Personlige brukererfaringer gir en sterk følelse av om det var et godt kjøp eller ikke.

Skriv en produktbeskrivelse av dine dekk og vinn kinobilletter for to!

Skriv en produktanmeldelse Sjekk produktvurderinger

Produkt­vurderinger totalt
17383
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2