Hakka-garanti

Vår kundefordel gir deg hell i uhell

En overraskende hindring i veien kan skade dekket. Hakka-garantien erstatter det skadde dekket kostnadsfritt. Gjør et trygt dekk-kjøp, og ta i bruk Hakka-garanti!
Aktiver din Hakka-garanti nå

Du kan også sende din bils registreringsnummer med sms til nummer 59441555.

Hvordan fungerer Hakka-garantien?

1 Registrering

Registrer deg som kunde av Nokian tyres her, eller ved å sende en sms med din bils registreringsnummer til tlf: 59 44 15 55.

2 Ring

Ved dekkskade, ring 80030999. Veihjelpen kommer for å hjelpe deg.

3 Vi hjelper deg

Veihjelpen kommer for å hjelpe deg, og vurderer hva som må gjøres.

4 Du kan fortsette på turen din

Det skadde dekket byttes med et tilsvarende nytt dekk, og du kan fortsette på turen din.

Hva er Hakka-garanti?

Hakka-garanti er en unik tjeneste som gis til nye Nokian Hakka og Nokian Hakkapeliitta dekksett. Hakka-garantien betyr at dersom et normalt brukt dekk går i stykker slik at det ikke kan repareres, får du et tilsvarende nytt dekk uten kostnad fra en forhandler som selger Nokian Tyres produkter i Norge, Sverige eller Finland.

Hva er Hakka-garantiens veihjelp?

Hakka-garantiens veihjelp sørger for at du kommer frem selv om uhellet er ute. Dersom et dekk går i stykker, kommer veihjelpen for å hjelpe deg når du ringer dem. Hakka-garantiens veihjelp tilbyr sine registrerte kunder teknisk bistand og veiassistanse, eksempelvis dekkbytte og tauing til nærmeste forhandler som selger Nokian Tyres produkter i Norge, Sverige og Finland. Tjenesten er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Aktiver din Hakka-garanti

Aktiver din Hakka-garanti. Ved å registrere deg får du også andre fordeler helt gratis.

Hakka tilleggstjenester

Dersom dekket ikke kan repareres eller byttes samme dag, garanterer Hakka-garantiens veihjelp at du alltid kommer deg videre.Utgangspunktet er at du så fort som mulig kan fortsette reisen etter dine egne planer, men vi hjelper deg også om dekket ikke kan repareres eller byttes i løpet av samme dag. Hakka-garantiens veihjelp tilbyr følgende ekstratjenester.Når det er hjem

Du får en leiebil i klasse A/B for maksimalt tre dager (Hakka-garantien dekker ikke eventuelle drivstoffutgifter til leiebilen), eller hotellopphold i et mellomklassehotell i to netter for alle i bilen (eksklusive øvrige hotelltjenester).

Når det er hjem

Vi dekker buss/taxi eller flybilletter til ditt bestemmelsessted for deg og dine passasjerer.

Hvilke dekk omfattes av Hakka-garantien?

Hakka-garantien og Hakka-garantiens veihjelp gjelder for følgende Nokian Hakka sommerdekk og Nokian Hakkapeliitta vinterdekk, kjøpt mellom 1. mars 2016 og 28. februar 2017.

Nokian Hakka sommerdekk

Nokian Hakkapeliitta vinterdekk

Vilkår og begrensninger for Hakka-garanti

1. Registreringen

Forutsetningen for tjenesten er at man registrerer seg på Nokian Tyres nettside innen 2 – to – uker etter at dekkene ble kjøpt. Kunden skal gi de opplysningene som Nokian Tyres trenger for tjenesten.

2. Gi melding om endringer

Tjenesten trer i kraft 24 timer etter registreringen. Kunden er ansvarlig for at de opplysningene som er gitt er korrekte. Kunden skal uten unødig opphold gi melding om eventuelle forandringer.

3. Montering, service, bruk

Dekket er korrekt montert på en felg som oppfyller dekknormen ETRTO/STRO. Dekket er ikke overbelastet, og man har brukt det lufttrykket som bilprodusenten anbefaler.

4. Bruk av dekket

Dekket er normalt brukt.

Garantien gjelder ikke dersom dekket har vært brukt i bilsport, på utrykningskjøretøy eller noe annet lignende kjøretøy.

5. Gyldighet

Hakka-garantien gjelder høyst til mønsterdybden er 4 – fire – millimeter eller i ett år regnet fra kjøpsdato, og det kjøretøyet dekket ble montert på ved kjøpet.

6. Skadeverk, direkte og indirekte skader

Hakka-garantien gjelder ikke skader som er oppstått på grunn av skadeverk/hærverk eller tyveri. Hakka-garantien erstatter ikke skader på felgen eller andre direkte eller indirekte skader.

7. Skader forårsaket av pigger

Hakka-garantien erstatter ikke piggskader eller skader forårsaket av pigger.

Disse vilkårene begrenser ikke kundens rettigheter i henhold til lovgivningen.

Det gjensidige forsikringsselskapet Tapiola i Finland er forsikringsgiver for produktforsikringen.

8. Vanlige spørsmål

Dersom du ikke har funnet svar på dine spørsmål her, eller vil ha mer informasjon om tjenesten, så har vi samlet de mest vanlige spørsmålene.

Vanlige spørsmål om Hakka-garanti