NOKIAN TYRES HAKKA SUV sommerdekk

Vei og føreforhold varierer. Verden er ikke perfekt, og overraskelser kan dukke opp i veien. Nokian Tyres Hakka-sommerdekk er utformet for den nordiske sommeren, og du kjører trygt fra vår til høst.

Finn dekkene som passer best for deg

Nokian Tyres
Hakka Black 3 SUV

kommersnart

Premium sommerdekk for kraftige SUV-er og crossovere

Nokian Tyres Hakka® Black 3 SUV gir kontrollert stabilitet og sportslig ytelse for større SUV-er. Bilen føles rask og presis selv under tung belastning.

Les mer

Nokian Tyres
Hakka Blue 3 SUV

elektriskekjøretøy nyhet fornøydgaranti hakkagaranti

Premium sommerdekk for små og mellomstore SUV-er samt crossovere

Hakka Blue 3 SUV er et robust og pålitelig dekk for SUV-er og crossovere. Dekket gir stabile kjøreegenskaper både i bykjøring, på grusveier og på motorveier.

Les mer

Nokian Tyres
Hakka Black 2 SUV

elektriskekjøretøy hakkagaranti fornøydgaranti

SUVer med høy ytelse

Den stabile og presise styreevnen til Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV, vil glede sjåførene av store SUV'er. Dekket ruller lett og naturlig både på urbane veier og under mer landlige forhold. Den robuste oppbygningen og de aramidforsterkede sideveggene be...

Les mer

Nokian Tyres
Outpost AT

nyhet

Nye Nokian Tyres Outpost™ har utmerket grep under alle forhold, ekstrem slitestyrke, beskyttelse mot punktering samt lengre kjørelengde så førerne kan utforske sine grenser og våge mer.

Les mer

Nokian Tyres
Nordman S2 SUV

Nokian Tyres Nordman S2 SUV er det riktige valget for førere som verdsetter effektiv og sikker kjøring, men som også vil nyte egenskapene til SUV'en sin både i bymiljøet og på landeveier. Gummiblandingen tåler godt belastningen fra grove veier.

Les mer

Nokian Tyres Hakka Sommerdekk til SUV

Om du har en SUV så vet du veldig godt hvor tung den er, og hvor viktig det er med gode og pålitelige sommerdekk. Det er noe Nokian Tyres kan gi deg, for vi har et veldig godt sortiment, med kvalitet i alle ledd. For deg som er ute etter SUV dekk så har du kommet til rett sted!

95 % av anmelderne anbefaler produktene våre

Fornuftige kunder krever mye fra produktene de kjøper. Personlige brukererfaringer gir en sterk følelse av om det var et godt kjøp eller ikke.

Skriv en produktbeskrivelse av dine dekk og vinn kinobilletter for to!

Skriv en produktanmeldelse Sjekk produktvurderinger

Produkt­vurderinger totalt
17416
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2