Electric Fit™

Electric Fit™

OPTIMALISERTE DEKK FOR ELEKTRISKE BILER

KOMFORTABEL KJØREOPPLEVELSE TESTET FOR Å PASSE ELEKTRISKE BILER, OG DIN RO I SJELA.

ELECTRIC FIT™ ER VÅRT SYMBOL SOM VISER AT DEKKET PASSER PÅ ELEKTRISKE BILER

Electric Fit™ betyr at elbilen din er utstyrt med dekk som er tilpaset bruk kjøring på elbiler. Electric Fit™-symbolet forteller deg at du kan være trygg på dekkets sikre, varige ytelse under alle forhold.

VELG DIN DEKKDIMENSJON

Electric Fit™ er ikke en "one size fits all" løsning, men det gjør det enklere å finne dekk tilpasset elbiler: Alle våre premiumdekk er tilpasset bruk på elektriske biler. Bare velg dekkdimensjonen din, så garanterer vi at det er en sømløs EV-passform!

ALLTID TILPASSET. UANSETT HVILKEN BIL DU KJØRER

ALLTID TILPASSET. UANSETT HVILKEN BIL DU KJØRER

Alle dekk fra Nokian Tyres dekk kan monteres på biler med forbrenningsmotorer og elektriske biler, og gir sikker ytelse av høy kvalitet uavhengig av bilens drivlinje. Du kan velge det dekket du trenger – It's Electric Fit™.

ALLTID PÅLITELIG OG SIKKER KJØRING, UANSETT KJØREFORHOLD

ALLTID PÅLITELIG OG SIKKER KJØRING, UANSETT KJØREFORHOLD

Alle Nokian Tyres dekk gir perfekt ytelse for å opprettholde sikkerhet og ro gjennom krevende forhold og uventede situasjoner. Det være seg snødekte veier, regnfulle motorveier eller ulendt terreng: Du kan velge det dekket som passer for deg – It's Electric Fit™.

ALLTID TESTET OG KOPATIBEL MED DEN NYESTE BILTEKNOLOGIEN

ALLTID TESTET OG KOPATIBEL MED DEN NYESTE BILTEKNOLOGIEN

Alle Nokian Tyres dekk er basert på kontinuerlig prototypetesting drevet under reelle forhold på biler med nyeste og ledende teknologi. Banebrytende med godt over 10 år med dekktesting på elbiler, i dag er alle dekk EV-tilpasset. Du kan velge det dekket som passer til deg – It's Electric Fit™.

TUNG VEKT

En tyngre elbil krever mer fra dekk til stopp og dette understreker viktigheten av dekkets avanserte sikkerhetsegenskaper på utfordrende underlag og i tilfelle overraskelser.

HØYT MOMENT

En ELbil med høyt dreiemoment reagerer umiddelbart, og krever også umiddelbar og presis styrerespons fra dekkene. Logisk, pålitelig og enkel kontroll selv ved grepsgrenser er nøkkelen for sikkerheten.

KRAFTIG

En kraftig elektrisk bil krever mye av kvaliteten på dekkene. Den tester dekkets konstruksjon, materialer og utforming gjennom dekkets levetid.

TOP-OF-THE-LINE VINTERKOMFORT MED NOKIAN SILENTDRIVE™ DEKK

I tillegg til høykvalitets premiumproduktene som passer for alle kjøretøy, har utvalgte Nokian Tyres EV-vinterdekk den beste lydabsorberende teknologien Nokian Tyres SilentDrive™, noe som ytterligere gjør støyen inne i bilen lavere for å yte stillheten til elektriske biler max.

UTVALGTE EV VINTERDEKK MED NOKIAN DEKK SILENTDRIVE™ TEKNOLOGI​​

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV

Nokian Tyres Snowproof 2 SUV (specific sizes)

ELBILENS HISTORISKE ØYEBLIKK

Nokian Tyres har en arv for banebrytende R&D arbeid for å fremme sikker kjøring under alle forhold – og for alle kjøretøy. Siden verdens første vinterdekk ble oppfunnet i 1934, har det måttet tas nye steg for å utvikle utviklingen av dekkytelse uavhengig av skiftende kjøretøys drivlinje og testdekkkompatibilitet og sikker ytelse med de tyngre elbilene med høyt dreiemoment. Det som en gang var en fremtidsvisjon, er nå vår Electric Fit™ hverdag.

ELBILENS HISTORISKE ØYEBLIKK

  • 2012 Verdensrekorden for å kjøre raskest på is (252,09 km/t (156,64 mph)) med en elbil, samme år som Tesla introduserte Model S.
  • 2014 Verdens første vinterdekk designet spesielt for elbiler, og også verdens første vinterdekk med energiklassifisering A for rullemotstand.
  • 2020 Det første piggdekket i verden designet for en elbil.

ELECTRIC FIT™

KOMFORTABEL KJØREOPPLEVELSE TESTET FOR Å PASSE ELEKTRISKE BILER, OG DIN SINNRO.

FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER