Dekkinnovasjoner

Dekkinnovasjoner

Innovasjoner, håndarbeid og topp teknologi

Vi kan utvikle sikre dekk fordi vi kjenner de nordiske forholdene så godt. Våre viktigste arbeidsredskaper er nye innovasjoner som vi bruker for å utvikle sikre, holdbare og miljøvennlige dekk. Resultatet av vårt arbeid testes under forhold der bare de beste klarer seg. Det er du og andre bilister som er utgangspunktet for vårt utviklingsarbeide. Det er din hverdag og din sikkerhet vi vil forbedre.

Finn dekkene som passer best for deg

Utviklingsarbeid

Utviklingsarbeid

Hovedoppgaven for Nokian Tyres produktutvikling er å utvikle verdens beste vinterdekk og skogsmaskindekk. Produktutviklingen har fulgt samme grunnprinsipp i 80 år: Det krevende målet er å utvikle dekk for nordiske forhold, for bilførere som verdsetter sikkerhet og som krever at dekkene skal fungere pålitelig under alle slags kjøreforhold.

Tester

Tester

Av Nokian Tyres utviklingskostnader går cirka halvparten til produkttester. Det holder ikke alene å teste produkter i et laboratorium. Nokian Tyres tester også under reelle bruksforhold for å være sikker på at det ferdige produktet fungerer uten problemer under krevende og varierende forhold.

Sikkerhet

Sikkerhet

Sikkerhet er en sluttsum av topp teknologi, forskningsresultater, erfaringer og tester. Alt for din og dine nærmestes skyld.

Dekkfakta

Dekkfakta

Kvalitetsdekk er det viktigste sikkerhetsutstyret på bilen din. Et high-tech product som er resultatet av grundig og nitid utviklingsarbeide og omfattende testing. Et produkt som skal ta godt vare på.

Testsuksess

Testsuksess

Nokian dekk har et stort utvalg produkter, skreddersydd for mange ulike forhold. Våre dekk er blant de mest prisvinnende i bilbladenes årlige dekktester. Under har vi samlet en oversikt over testresultatene til våre sommer- og vinterprodukter!

Våre verdensrekorder

Våre verdensrekorder

Testing under ekstreme forhold er vår hovedaktivitet, og det krever unike ferdigheter. Vår oppgave er å prøve nye ting og teste grensene. Bare på denne måten vil vi klare å utvikle tryggere og mer slitesterke dekk i fremtiden.