Testsenter i Spania

Testsenter i Spania

Legender fødes ikke, de skapes

Vårt testsenter i Santa Crux de la Zarza i Spania, har flere baner for å teste både sommer- og vinterdekk i krevende situasjoner. Her kan vi velge ut de beste dekkene som kan bli med oss videre på reisen mot en sikrere verden, som vi startet på for mer enn 80 år siden.

Lokasjon

Lokasjonen i Spania gjør det mulig for helårstesting av sommer- vinter- og helårsdekk.

Banene

I det 300 hektar store området er det flere baner for testing i både vått og tørt vær, og den ovale høyhastighetsbanen gjør det mulig for oss å teste i hastigheter opp til 300 km/t.

Bærekraft

Vi forsker på nye bio-baserte ingredienser på området for å kunne sikre en mer bærekraftig dekkproduksjon i fremtiden.

Hjemmet til høye hastigheter

Det spanske testsenteret er den perfekte plassen for krevende dekktester

Tanken bak alle våre testsentre er å simulere virkelige situasjoner som sjåfører kan komme ut for på veien. De allsidige banene og det moderne utstyret på det spanske testsenteret gjør det mulig for oss å teste dekk både på tørt og vått underlag, slik at kraftig regn eller intensiv varme ikke kan kan skape overraskende situasjoner for sjåfører med våre dekk. Testsenterets kronjuvel er den 7 kilometer lange ovale høyhastighetsbanen som gjør det mulig for oss å teste i hastigheter over 300 km/t.

Tester fremtidens legender

Grundig testing forsikrer oss at dekkene våre presterer på den beste mulige måten for din sikkerhet og komfort.

Ingen dekk fra Nokian Tyres blir sluppet på markedet uten grundig testing, da vi vet at ingen datasimulering kan erstatte virkelige situasjoner. Ved å forsikre oss at vi er forberedt på enhver situasjon, slipper du, og du kan bare konsentrere deg om å ha en fin biltur.

Testsenteret i Spania, som er ferdigstilt i 2021, er vårt tredje testsenter. Det kompletterer vårt behov for testing av dekk, som består av vårt 700 hektar store område i Ivalo i Finland, og et område som ligger nært vårt Finske hovedkvarter i Nokia. Alle testsentrene er investeringer i oppfinnsomhet, en av våre nøkkelverdier for å gjøre verden sikrere.

Vi tester så du kan ha ro i sjela bak rattet

For media

For media

Velkommen til vår materialbank! Her finner du bilder, videoer og mer informasjon om vårt testsenter. Alt materiellet er til fri avbenyttelse så lenge at kilden nevnes.

For din reise

For din reise

Vårt utvalg med gjennomtestede premium produkter er tilgjengelig for deg. Gå og finn ditt neste perfekte dekk!

For miljøet

For miljøet

Bærekraft er en essensiell del av vår business. For oss, er det ikke nok å bare finne opp dekk kun for å bedre trafikksikkerheten. Vi vil også forsikre oss at dekkene våre og fasilitetene våre respekterer verdenen vi alle lever i. Derfor er også vårt spanske testsenter hjem for mange av våre innovasjoner knyttet til bærekraft.

Høyteknologisk testing for å sikre din reise

Vår historie startet med dekk som ble brukt hele året rundt. For å møte utfordringene med den krevende Finske vinteren oppfant vi verdens første vinterdekk i 1934. Helt siden den gang, har sikkerhet vært vårt hovedfokus. Uansett årstid, vil vi at du skal være sikker på at dekkene dine får deg trygt hjem.

Vårt toppmoderne testsenter i Spania gjør det mulig for oss å teste dekk hele året rundt. Hovedfokuset i det 300 hektar store området er testing av sommerdekk og helårsdekk som er laget for høye hastigheter, men vi kommer også til å teste vinterdekk på området for å sikre at også de er så tryggesom mulig under alle forhold.