Nokian
Hakka Black

Sommerdekk for effektive og sportslige biler

91%

101 / 111 brukere anbefale dette produktet

Høy ytelse for sportslig kjøring

Sommerdekk for effektive og sportslige biler

Et sommerdekk for bilførere som vil glede seg over effektiv kjøring på grove og sporete nordiske veier. Presist og stillegående toppdekk som overbeviser også i ekstreme situasjoner.

  • STABILE OG PRESISE KJØREEGENSKAPER, STILLEGÅENDE OG KOMFORTABELT
  • PRESISE OG ENTYDIGE KJØREEGENSKAPER SELV I EKSTREME SITUASJONER
  • MEGET GODT VÅTGREP I ALLE TEMPERATURER
Nokian Hakka Black

Presise og forutsigbare kjøreegenskaper, garantert sportslig kjøreopplevelse.

Se på video!

Effektiv beskyttelse mot vannplaning

Lensesporene sørger for at dekket har meget godt våtgrep og meget god beskyttelse mot vannplaning selv under vanskelige forhold.

Les mer

Mer presise kjøreegenskaper

Bedre kjøreegenskaper, bedre grep og trygg kjøring uten ubehagelige overraskelser.

Les mer

Stabilitet, våtgrep og beskyttelse mot vannplaning

De langsgående ribbene ved innerskulderen domineres av dype tverrgående spor som stabiliserer kjøreegenskapene og i tillegg gir effektiv beskyttelse mot vannplaning.

Les mer

Flere innovasjoner

Ved produksjonen av dekk brukes bare rensede oljer, og ingen giftige eller kreftfremkallende kjemikalier. Rensede oljer Les mer
Etter punktering er det mulig å kjøre ca. 50 kilometer med dekket dersom bilen er fullastet. Run Flat/Flat Run egenskaper Les mer
Bekvemmelighet og sikkerhet Inforute Les mer
Avslappende kjøring Skjøteløse beadkonstruksjonen Les mer
Bedre våtgrep Nordic Intelligent UHP Silica Les mer
Komfort og sikkerhet Slitasjeindikator og vannplaningsvarsler Les mer
Flere mil og lav dekklyd Silent Groove Design Les mer
Effektiv beskyttelse mot vannplaning Polerte hovedsporene (sommer) Les mer
Kjøreegenskaper uten overraskelser under ulike forhold Inside - outside design (sommer) Les mer

Hakka-garanti i tilfelle dekket går i stykker

Vår kundefordel gir deg hell i uhell!

En overraskende hindring på veien kan skade dekket. Hakka-garanti erstatter kostnadsfritt et dekk som går i stykker slik at det ikke kan repareres!

Hakka-fornøydgaranti

Nokian Hakka-dekkene er designet for nordiske somre. De er ikke redde for grov asfalt, og hjelper deg å kjøre trygt også når det høljer ned. Prøv selv! Hvis du ikke er fornøyd, kan du bytte dem i et annet dekksett innen 14 dager fra kjøpsdato. Vi tar oss av å montere de nye dekkene du velger – helt gratis.

Les mer om fornøydgaranti

Priser og magasinet vurderinger

2. plass

Tekniikan Maailma 8/2016

Finland

Nokian Hakka Black 225/40R18

Enestående grep og fantastiske kjøreegenskaper på vått underlag. Solide og sikre kjøreegenskaper, lav rullemotstand og enestående våtgrep.

Høyest rangerte vurdering

Overraskende!!

Var så heldig å få prøvekjøre dekket på Gotland, både på bane og langs landeveien. Det ble brukt meget motorsterke biler for å teste dekket til det ytterste. Å teste dekk på bane er en ting, men å dra det ut på landeveien hvor de fleste av oss ferdes daglig blir litt mer relevant. Jeg dro avsted i en rå sprek Audi RS5 og satte kursen ut på di svingete veiene som er på øya Gotland. Dekket Hakka Black fikk virkelig "kjørt seg" da nåla på speedometeret krøp over 200 og svingene nærmet seg faretruende fort, men det var bare å puste lettet ut og konkludere med at dekket hadde en enorm god styrerespons, det satt der det skulle, nemlig på veibanen og ikke i grøfta, fikk ingen dårlig aha opplevelse og det lagde ingen hvinende lyder som vekker oppmerksomhet. Dekket oppleves også som et stillegående dekk i forskjellige hastigheter. En annen liten morsom detalj er et grønt Nokian merke på sideveggen av dekket, en liten men dog kul greie som jeg ikke har sett før og som vekket litt oppsikt. Så min erfaring med Nokian Hakka Black er meget bra og jeg har ingen problemer med å anbefale dekket til de som skal ha et "High performance" dekk. Jeg sier bare: "Høy ytelse, maks nytelse".

Stubb
4 år siden

Anbefalinger

91%

101 av 111 brukere anbefale dette produktet

Vis alle kundevurderinger

Bilder av Nokian Hakka Black

Vis bildegalleri