Nokian
Rockproof

Sommerdekk for lastebiler, SUVer og offroad-bruk

Ultimat holdbarhet

Sommerdekk for lastebiler, SUVer og offroad-bruk

Ny sommerdekk med ekstrem holdbarhet for yrkessjåfører og offroad-entusiaster. Er spesialtilpasset kjøring i steinbrudd, skogs- og gruveområder. Gummiblandingen og det aggressive dekkmønsteret gir ekstra god beskyttelse, selv under tøffe offroad-forhold.

  • OPTIMAL HOLDBARHET FOR KREVENDE PROFESJONELL BRUK
  • TRYGG OG PRESIS HÅNDTERING
  • STEINUTLØSERE FORBEDRER LEVETIDEN
Nokian Rockproof

Et nytt sterkt spesialdekk for krevende forhold

Se på video!

Hør det fra brukerne selv

Tom Brain er skogsarbeider i det kanadiske selskapet Dyer Logging på Vancouver Island, British Columbia. Han har testet det nye spesialdekket Nokian Rockproof. Tom jobber hver dag under svært utfordrende forhold i hogstområder, og kjører på veier som for det meste består av sprengt fjell. De siste månedene har Tom og 4x4-trucken hans fått oppleve hvordan Nokian Rockproof gir begrepet holdbarhet en helt ny mening.

“Et enestående dekk”


"Vi har kjørt omtrent 50 000 kilometer på disse dekkene, hvor mer enn halvparten har foregått på grusvei. Vi kjører ganske mye offroad, og tidligere har vi opplevd å punktere inne på et hogstområde med dekk som er bare to uker gamle. I løpet av de 50 000 kilometerne vi har kjørt på disse dekkene, har vi kun opplevd én punktering, noe som er helt enestående. Jeg kan med sikkerhet si at Nokian Rockproof et skikkelig tøft dekk", sier Tom.

Ekstrem kuttmotstand, lengre levetid

Dekkets ekstreme kuttmotstand kommer til nytte under profesjonell bruk i gruver og steinbrudd så vel som under offroad-kjøring.

Les mer

Bedre varighet

Steinutløserne hindrer skarpe og taggete steiner fra å feste seg i slitebanens overflate og gjennomtrenge dekkets struktur.

Les mer

En ny form for slitestyrke og beskyttelse

Fibrene gjør dekkene mer motstandsdyktige mot kutt som ellers lett kunne ført til store skader.

Les mer

Bilder av Nokian Rockproof

Vis bildegalleri