Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV - Premium sommerdekk for små og mellomstore SUV-er samt crossovere

#NYE

NOKIAN TYRES HAKKA BLUE 3 SUV

Premium sommerdekk for små og mellomstore SUV-er samt crossovere

Robust mester på våte veier

Hakka Blue 3 SUV er et robust og pålitelig dekk for SUV-er og crossovere. Dekket gir stabile kjøreegenskaper både i bykjøring, på grusveier og på motorveier. Dekket er utviklet for små og mellomstore SUV-er og gir bedre grep, stabilitet og holdbarhet, noe som gjør kjøring på våte veier og i varierende terreng lett og behagelig. Dekkene har også den beste EU-klassifiseringen for våtgrep, nemlig klasse A.

  • STOPPER NØYAKTIG PÅ VÅTE VEIER, EFFEKTIV MOT VANNPLANING
  • STABILE OG KOMFORTABLE KJØREEGENSKAPER
  • PÅLITELIG BÅDE PÅ ASFALT OG I TERRENG
Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV

EFFEKTIV BESKYTTELSE MOT VANNPLANING

Nye Hakka Blue 3 SUV stopper presist og beskytter effektivt mot den farlige vannplaningen. Dekket er blant de beste i klassen på våte veier og gir enda bedre sikkerhet under varierende sommerforhold. Dry Touch 3.0-konseptet gir gode kjøreegenskaper både i kraftig regn og ved høyere hastigheter. Både sikkerhet og miljøvennlighet er tatt hensyn til i hele dekkets livssyklus, og Hakka Blue 3 SUV beholder sine gode egenskaper selv når det slites.

SIKKER PARTNER FRA VÅR TIL HØST

Sommerdekk skal fungere trygt både på tidlige vårmorgener og sene høstkvelder. Den nye gummiblandingen Cool Blue Hybrid tilpasser seg temperaturvariasjoner og forblir fleksibel når temperaturen synker. Gummiblandingen er meget slitesterk og tåler selv dårlige, hullete veier.

GREP OG SLITESTYRKE

God kjørestabilitet og utmerket grep er verdifulle egenskaper, spesielt for SUV-er. SUV-dekk må derfor være så robuste at de kan holde det høye og tunge kjøretøyet stabilt på veien.

EFFEKTIV VANNPLANING OG GODT GREP

Dry Touch 3.0-konseptet maksimerer vannfjerningsevnen til dette premiumdekket ved å bruke brede hovedspor og andre mønsterinnovasjoner. Swoop-sporene i dekkets midtområde leder effektivt vannet bort fra dekket og ut på veien. Spor i de indre skuldrene av dekket er inspirert av Coanda-teknologien, og akselererer vannstrømmen fra langsgående til laterale spor.

LAVERE STØYNIVÅ OG MINDRE SLITASJE

Silent MultiZone Design. Formen og fordelingen av mønsterblokkene på indre og ytre skulder er nøyaktig optimalisert over hele dekkets omkrets. Designet eliminerer forstyrrende lyder, noe som gjør kjøreturen mer behagelig, spesielt på dårlig asfalt. Fordelingen av mønsterblokkene sikrer også jevn slitasje.

UNIK BESKYTTELSE OG ØKT HOLDBARHET

Aramid-forsterkede sidevegger. Unik beskyttelse mot støt og kuttskader. Kjernen i Aramid-teknologien er Aramid-fiberet i sideveggen. Det samme materiale brukes av luftfarts- og forsvarsindustrien. Steinutkastere i hovedsporene forhindrer at skarpe steiner fester seg til dekket og trenger inn i dekket.

EKSTRA SIKKERHET PÅ REGNTUNGE DAGER

Når væske i bevegelse, som for eksempel vann, møter en buet overflate, vil det prøve å følge den. Dette fenomenet, også kjent som Coanda-effekten, betyr at vann kan ledes til å følge overflatekurver i stedet for å strømme i en rett linje. Når et dekk støter på mer vann enn det klarer å fjerne, vil det vannplane. Coanda-teknologien til Nokian Tyres akselererer vannfjerningen ved å lede og flytte vannstrømmen bort fra dekket, noe som effektivt forhindrer farlig vannplaning.

BEDRE GREP

Terrengklør i skulderområdet gir et sårt tiltrengt grep for førere av store SUV-er. De diagonale, rektangulære klørne tar tak i underlaget på en kontrollert måte og forbedrer dermed trekkraft og bremsing på sandete veier og mykt underlag.

DSI MØNSTERDYBDEMÅLER

Hakka Blue 3 SUV har en slitasjevarsler (DSI) som viser når det er på tide å kjøpe nye dekk. Slitasjevarselen viser gjenværende mønsterdybde i millimeter og tallene forsvinner etterhvert som dekket slites. Vannplaningsadvarselet minner om økt risiko for vannplaning. Vanndråpesymbolet forsvinner når mønsterdybden er lavere enn 4 mm.

FOR MEDIER

FOR MEDIER

Velkommen til vår materialbank! Her finner du alle våre pressemeldinger, bilder og videoer om nye produkter. Alt materiale er gratis å bruke, så lenge du angir kilden.

OG DINE VINTERDEKK?

OG DINE VINTERDEKK?

Premium-dekk sparer drivstoff, er bærekraftig produsert, reduserer veislitasje og dekkstøy - og ser bra ut. Utallige innovasjoner og over hundre vinterdekkpatenter har gjort Nokian Tyres sine vinterdekk legendariske.

FOR MILJØET

FOR MILJØET

Bærekraft er en viktig del av vår virksomhet. Både sikkerhet og miljøvennlighet er tatt hensyn til gjennom hele dekkets livssyklus. Som alle våre andre produkter, er Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV også utviklet med bærekraft som rettesnor.