NYE NOKIAN TYRES HAKKAPELIITTA CR4

NORDISK PREMIUM PIGGFRITT VINTERDEKK FOR LETTE LASTEBILER OG BOBILER

Nyt vinteren, uansett om du skal transportere varer eller ut og reise. Våre nye dekk for lette lastebiler er utviklede for krevende og allsidig vinterkjøring, og gjør hverdagen enklere for både yrkessjåfører og ro i sjela til ferieturen.

Stabile kjøreegenskaper, komfortabelt støynivå

Det nye piggfrie Nokian Tyres Hakkapeliitta® CR4. Piggfritt vinterdekk designet for Nordiske forhold med allsidig bruk på vare- og budbiler, gir deg pålitelighet og lav rullemotstand i snøvær og situasjoner der kvikksølvet plutselig faller under null. Varebilsjåføren kan lene seg tilbake i førersetet takket være den nye MultiTouch-mønstermodellen som gir førsteklasses vintergrep samt mer presise og komfortable kjøreegenskaper.

  • Pålitelige kjøreegenskaper under alle slags vinterforhold
  • Stillegående – tar tunge laster samtidig som du sparer drivstoff
  • Utmerket slitestyrke – aramidforsterkede sidevegger beskytter mot slag og kutt
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for vinterbruk
Hakkapeliitta CR4

Pålitelige kjøreegenskaper

Yrkessjåfører og bobilførere som kjører på nordiske vinterveier, vil at de piggfrie dekkene skal gi høy grad av sikkerhet, men også lite støy, god drivstofføkonomi og god holdbarhet. Hakkapeliitta CR4 tilpasser seg brå væromslag under den nordiske vinteren. De store mønsterblokkene har tette seiper, som gir føreren forbedret grep under akselerasjon på isete veier samt kjøring på svingete veier i kraftig snøvær.

Kjørekomfort og trygghet

Hakkapeliitta CR4 har store mønsterblokker, et robust seipet banemønster og en fleksibel gummiblanding som er designet for lave temperaturer for å redusere slag og støt fra spor og hull på dårlige vedlikeholdte veier. Dekkstøyen er lav og komfortabel på ulike underlag.

Holdbarhet og effektivitet for yrkessjåfører og reisende

Varebiler og bobiler krever mye av dekkene. Kjøretøyene er tunge og kjøres ofte fullastet på dårlige veier, ikke minst grusveier fulle av hull. Vi har gjort livet enklere for hardtarbeidende håndverkere og reiselystne ved å balansere kjøreegenskaper og førsteklasses holdbarhet. Holdbarheten til det nye produktet er optimalisert takket være Nokian Tyres’ unike Aramid Sidewall-teknologi som beskytter mot slag og kutt, en robust stammeoppbygning og en sterk gummiblanding som bruker det siste innen gummiblandingsteknologi.

Balansert grep og kjøreegenskaper

MultiTouch-mønstermodell. De fasetterte mønsterblokkene og den tette seipingen gir bedre kjøreegenskaper på isete, snødekte og våte veier. De store, åpne sporene sørger for rask trasportering av slaps og vann, noe som effektivt hindrer slaps- og vannplaning.

Vintersikkerhet, kjørekomfort og miljøvennlighet

Hakkapeliitta CR4 gummiblanding. Gummiblandingen til det piggfrie dekket designet for varebiler, fungerer trygt i et stort temperaturområde og reduserer rullemotstanden, noe som reduserer både drivstoffkostnadene og miljøbelastningen. Den demper slag fra spor og hull på dårlig vedlikeholdte veier. Dekkstøyen er lav og komfortabel på ulike underlag.

Effektivt grep på snø og is

Seipeaktivatorer. De velutprøvde seipeaktivatorene sitter både på skulderområdet og langs midten av slitebanen. Seipeaktivatorer gir god sikkerhet under raskt skiftende kjøreforhold, da en bredere seipe aktiverer en smalere for ekstra grep under ekstreme forhold.

Bedre bremseegenskaper på snø

Bremsekraftforsterkere. Det sagtannformede mønsteret til bremseforsterkerne foran og bak på mønsterblokkene gir bedre akselerasjon og bremseegenskaper på snø.

FOR MEDIA

FOR MEDIA

Velkommen til vår materialbank! Her kan du finne kildemateriell, som utgivelser, bilder og videoer av vårt nye produkter. Alt materiell kan brukes kostnadsfritt så lenge kilden oppgis.

HVA MED SOMMERDEKKENE DINE?

HVA MED SOMMERDEKKENE DINE?

Et premium-dekk sparer drivstoff, er produsert på en miljøvennlig måte, reduserer veislitasje og -støy – og tar seg godt ut. Krevende kjøreforhold vil heller ikke ta deg på sengen om sommeren når du kjører på de sikre og holdbare sommerdekkene fra Nokian Tyres.

FOR MILJØET

FOR MILJØET

Bærekraft er en viktig del av virksomheten vår. Vi tar hensyn til både sikkerhet og miljøvennlighet gjennom hele livssyklusen til dekket. Som med alle våre produkter er Nokian Tyres Hakkapeliitta CR4 utviklet med tanke på bærekraft.