NOKIAN HAKKA 215/65R16 sommerdekk

Vei og føreforhold varierer. Verden er ikke perfekt, og overraskelser kan dukke opp i veien. Nokian Hakka-sommerdekk er utformet for den nordiske sommeren, og du kjører trygt fra vår til høst.

Finn dekkene som passer best for deg

Sommerdekk til din SUV

Nokian Tyres
Hakka Blue 3 SUV

elektriskekjøretøy nyhet fornøydgaranti hakkagaranti

Premium sommerdekk for små og mellomstore SUV-er samt crossovere

Hakka Blue 3 SUV er et robust og pålitelig dekk for SUV-er og crossovere. Dekket gir stabile kjøreegenskaper både i bykjøring, på grusveier og på motorveier.

Les mer

Nokian Tyres
Outpost AT

nyhet

Nye Nokian Tyres Outpost™ har utmerket grep under alle forhold, ekstrem slitestyrke, beskyttelse mot punktering samt lengre kjørelengde så førerne kan utforske sine grenser og våge mer.

Les mer

Nokian Tyres
Nordman S2 SUV

Nokian Tyres Nordman S2 SUV er det riktige valget for førere som verdsetter effektiv og sikker kjøring, men som også vil nyte egenskapene til SUV'en sin både i bymiljøet og på landeveier. Gummiblandingen tåler godt belastningen fra grove veier.

Les mer

Sommerdekk til din varebil

Nokian Tyres
Hakka Van

hakkagaranti fornøydgaranti

Premium sommerdekk for varebiler og bobiler

Nye Nokian Tyres Hakka Van er et robust og slitesterkt sommerdekk for hardt arbeidende yrkessjåfører så vel som bilister på sommerferie.

Les mer

Nokian Tyres
Nordman SC

Sikkert sommerdekk for varebiler

Nokian Tyres Nordman SC tåler hard slitsasje og gir behaglig kjørekomfort. Mønsteret slites jevnt og øker antall kjørte kilometer. Den gode staibiliteten og presise kjørefølelsen vedvarer over tiden mens dekket er i bruk. Dekket slites sakte og beholder...

Les mer

95 % av anmelderne anbefaler produktene våre

Fornuftige kunder krever mye fra produktene de kjøper. Personlige brukererfaringer gir en sterk følelse av om det var et godt kjøp eller ikke.

Skriv en produktbeskrivelse av dine dekk og vinn kinobilletter for to!

Skriv en produktanmeldelse Sjekk produktvurderinger

Produkt­vurderinger totalt
17392
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2