Nokian Tyres Hakka Truck 844+

SOLID DEKK FOR MANGE FORMÅL

Forhandlerplasser

Nokian Tyres Hakka Truck 844+ er et robust og allsidig dekk. Utviklet for å fungere optimalt selv under krevende forhold, med utmerket kjørelengde og god slitestyrke. Den svært gode reprofileringsevnen reduserer totalkostnadene. Nye versjoner av 265/70R19.5 og 275/70R22.5 Nokian Tyres Hakka Truck 844+ med lengre kjørelengde og steinfjernere.

Ny beltestruktur sikrer jevn slitasje og lang kjørelengde

Spirallamellsystemet opprettholder dekkegenskapene også etter slitasje

Steinfjernere i hovedsporene reduserer problemet med steiner som sitter fast

Nokian Tyres Hakka Truck 844+ - SOLID DEKK FOR MANGE FORMÅL

Passer til

Langtransport Regionale transporter Bybusser

Egnede terreng

On road Long haul Regional

FOR ALLE ÅRSTIDER

Nokian Hakka Truck 844 er designet for helårsbruk for lang og mellomdistanse transport, og det fungerer også godt under vinterforhold. Det er det første trailerdekket i markedet, i denne størrelsen med både M+S og snøfnugg-merket, som beviser offisiell vinterdekk-godkjenning.

OGSÅ FOR REGUMMIERING

Nokian Hakka Truck 844+ er utmerket for regummiering, noe som øker levetiden til stammen og reduserer de kostnader. Nokian Hakka Truck 844+ dekkmønsteret er også tilgjengelig i det slitesterke regummieringsmaterialet Nokian Noktop 44.

Tekniske spesifikasjoner

275/70R22.5 148/145L Nokian Tyres Hakka Truck 844Plus

LI / SS
148/145L
LI / SS 148/145L
VarenummerRRC-KlasseVåtklasseStøy dBStøyklasseM + S3PMSF
T675215 C B 67 dB A Ja Ja
Varenummer T675215
RRC-Klasse C
Våtklasse B
Støy dB 67 dB
Støyklasse A
M + S Ja
3PMSF Ja
EU-merke

Les mer om Eus dekkmerking

EU-merke

Les mer om Eus dekkmerking

TRENGER DU TEKNISK HJELP?

LASTEBIL- OG BUSSDEKK

Lastebil- og bussdekkene fra Nokian Tyres er utviklet for krevende profesjonell bruk under ulike forhold, og tar sikte på å gi trygg kjøring ved alle vei- og føreforhold. Vi tester ekstreme kjøreforhold til alle årstider ved våre egne testsentre i Ivalo (Lappland) og Nokia (Finland). I tillegg omfatter utviklingen av dekkene millioner av kilometere med kjøring i ulike miljøer og under alle slags værforhold.

Dekksikkerhet

Dekksikkerhet

Dekktrykk innebærer en alvorlig risiko for eksplosjon, de svært kraftige dekkmaskinene utgjør en fare, og arbeidet med dekk innebærer også en rekke andre sikkerhetsrisikoer. Det viktigste er å være klar over risikoen på forhånd og ta effektive grep for å kontrollere dem.

Teknisk håndbok

Teknisk håndbok

Denne tekniske håndboken vil være verktøyet du trenger for å finne riktig dekk til arbeidet ditt, med et løfte om bekymringsfri arbeidstid. I tillegg til informasjon om dekk og supplerende produkter, fokuserer denne håndboken på de spesielle nødvendigheter og krav i hver produktkategori.

Press material bank

Press material bank

I materialbanken finnes blant annet foretakets viktigste logooriginal, de nyeste produktfotos og brosjyrer, ferdige annonseoriginaler, videoinnspillinger og tekniske håndbøker. Produktfotos kan eksempelvis brukes i avisartikler forutsatt at kilde angis.