Vinterdekk til personbil / Nokian Tyres

Finn dekkene som passer best for deg

Nokian Tyres
Hakkapeliitta R5

testvinner elektriskekjøretøy hakkagaranti

Hakkapeliitta R5 er et piggfritt vinterdekk for personbiler og er utviklet for å gi kompromissløst grep og utmerkede kjøreegenskaper hele vinteren.

Les mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta R5 EV

elektriskekjøretøy hakkagaranti

Hakkapeliitta R5 EV er et piggfritt vinterdekk for personbiler, crossovere og SUV-er.

Les mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta 10

elektriskekjøretøy hakkagaranti

Det vinterdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er skreddersydd for å gi optimal sikkerhet i de situasjonene man trenger det mest. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 gir neste generasjon sikkerhet, en innovativ kombinasjon av overlegent vintergrep, ...

Les mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta 10 EV

elektriskekjøretøy hakkagaranti

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV er designet og utviklet med miljøvennlig teknologi og dekket tilbyr utmerket komfort og sikkerhet for elbiler og hybrider.

Les mer

Nokian Tyres
Hakkapeliitta 9

elektriskekjøretøy hakkagaranti

Verdens første patenterte konsept med to forskjellige pigger. Sammen gir de fantastisk grep under bremsing og akselerasjon samt overlegent grep i svinger og ved forbikjøring, både på is og snø.

Les mer

Finn riktige vinterdekk til din personbil

Gode og riktige vinterdekk er en forutsetning for trygg kjøring på vinterhalvåret. De sørger for maksimalt veigrep, og er designet for å takle glatte og varierende forhold. Her i Norge er utfordringene ekstra store grunnet de skiftende værforholdene, som gjør at det kan ligge både snø, is og slaps på veibanen.

Med vinterdekk fra Nokian Tyres er du sikret et produkt av ypperste kvalitet – designet og utviklet med fokus på både sikkerhet, komfort og miljø. Flest vinterdekk har vi i Hakkapeliitta-serien, der den piggfrie testvinneren Nokian Tyres Hakkapeliitta R3 er et foretrukket valg for mange. Hakkapeliitta-dekk kommer også med Hakka-garanti, som gjør at du kan få nye dekk helt gratis når uhellet først er ute.

 

95 % av anmelderne anbefaler produktene våre

Fornuftige kunder krever mye fra produktene de kjøper. Personlige brukererfaringer gir en sterk følelse av om det var et godt kjøp eller ikke.

Skriv en produktanmeldelse Sjekk produktvurderinger

Produkt­vurderinger totalt
18390
4.5
Nokian Hakkapeliitta R2