må. november 13 10:42 2017 i kategorier Produkt pressemeldinger, Selskapsnyheter

Lanserer konseptdekk for en bransje i endring

Traktorbasert landbruk- og entreprenørvirksomhet er en bransje i endring og trenger pionèrer, ifølge Nokian Tyres. Det nye Nokian Concept tyre fra Nokian Heavy Tyres er ment å svare på behovet og gi store endringer for traktorkjøring.

Lanserer konseptdekk for en bransje i endring

Landbruksnæringen er en næring i endring. Kostnadene ved landbruk i liten skala øker samtidig som subsidiene reduseres, eller er i det minste usikre. Bønder er derfor nødt til å se på andre inntektsmuligheter og mange velger å starte opp mindre entreprenørvirksomheter ved siden av.

Utviklingen fortsetter fra spesialisering inn mot generalisering og diversifisering. Dette har formet, og vil fortsette å forme, behovet for nye typer utstyr, inkludert slitesterke flerbruksdekk som tillater en mer allsidig og kostnadseffektiv traktorbruk enn tidligere.

For å dekke dette behovet vil Nokian Tyres, under årets Agritechnica-messe, presentere fremtidens dekk for landbruk -og entreprenørvirksomhet. Det nye Nokian Concept Tyre har blitt designet spesielt for å muliggjøre allsidig, kostnadseffektivt arbeid. Det tilbyr pålitelighet og lang brukstid, og dekkmønsteret muliggjør både høy mobilitet og tunge laster.

Sammen med Nokian Heavy Tyres’ omfattende utvalg vil det nye konseptdekket sikre at bønder verden over får arbeidet gjort både på røffe åkrer og steinete jorder.

Event: Agritechnica – verdens største messe for landbruksmaskiner og –utstyr.
Hvor: Hanover/Tyskland, Stand #20B03
Når: 1218. november 2017

Om Nokian Tyres
Nokian Tyres er verdens nordligste dekkprodusent. Selskapet sørger for sikker kjøring under krevende forhold. Dekkprodusenten produserer dekk for biler, lastebiler og tunge kjøretøy hovedsakelig i områder som stiller særlig store krav til dekkenes ytelse: snø, skog og røffe kjøreforhold i ulike årstider. Nokian Tyres’ produktutvikling søker konsekvent bærekraftige løsninger for å opprettholde sikkerhet og samtidig ta vare på miljøet, og tar hele dekkets livssyklus i betraktning. I 2016 hadde Nokian Tyres omtrent 4400 ansatte og en netto omsetning på omtrent 1,4 milliarder Euro. Dekkjeden Vianor er en del av Nokian Tyres-gruppen og har over 1500 varehus i 27 land.

Nokian Heavy Tyres Ltd.

Mer informasjon:

Thomas Børke, Produktsjef Tung Sektor Norge
Tel. 916 03 210, [email protected]

Jiri Kozich, Produktsjef TRI & landbruksdekk
Tel. +420 773 673 348, [email protected]

Materiale: https://www.nokiantyres.com/nhtconcepttyre_materials

Nokian Heavy Tyres hjemmeside  https://www.nokianheavytyres.no/