må. august 12 11:00 2019 i kategori Selskapsnyheter

Nokian Tyres sponser VM i orientering i Norge

VM i orientering går av stabelen i Østfold denne uken. Der samles verdens beste orienteringsutøvere fra 48 land som skal konkurrere mot hverandre i mellomdistanse, langdistanse og stafett. Det vil også bli avholdt tilskuerløp i løpet av uka. Nokian Tyres er hovedsponsor av VM i orientering også i år.

Nokian Tyres sponser VM i orientering i Norge

Orientering er svært populært både i Norden og Sentral-Europa, og i år blir VM avholdt i Norge for fjerde gang. Rundt 300 utøvere er forventet å delta i VM som arrangeres i Sarpsborg i Østfold. I tillegg har flere tusen meldt seg på tilskuerløpene for å ta del i treningen, naturen og utfordringene sporten byr på.

— Målet vårt er å lage det beste verdensmesterskapet i orientering noensinne. For å oppnå det er vi avhengige av gode samarbeidspartnere. På vegne av WOC 2019 må jeg rette en stor takk til Nokian Tyres for at de støtter oss i å nå målene våre, sier Sigmund Vister, styreleder i organisasjonsselskapet VM Orientering 2019.

Støtter en aktiv og miljøvennlig livsstil

Dette er fjerde gangen Nokian Tyres er hovedsponsor for arrangementet. Samarbeidet med det internasjonale orienteringsmiljøet har vært naturlig fra starten av, siden sporten står nært selskapets verdier som promoterer trygg mobilitet og en aktiv livsstil.

— Orientering kombinerer trening, natur og besluttsomhet i krevende forhold. Det gjør også sporten til en god match for kulturen i selskapet vårt. Den aktive nordiske livsstilen, ønsket om å være en pioner innen bærekraftig utvikling og viljen til å utfordre oss selv, gjenspeiles også i produktene våre, som er sikre, miljøvennlige, og innovative, sier Antti-Jussi Tähtinen, VP of Marketing for Nokian Tyres.

Samarbeidet mellom Nokian Tyres og Det internasjonale orienteringsforbundet (IOF) startet allerede i 2016. Den flerårige kontrakten der Nokian Tyres stiller som hovedsponsor for mesterskapet og hovedpartner for foreningen kan også sees i verdenscupen i orientering.

Verdens nordligste dekkprodusent har lang erfaring med utfordrende terreng og skiftende værforhold. I tillegg til orientering, promoterer også Nokian Tyres en sunn livsstil som hovedsponsor av triatlon-konkurransen Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland.

For mer informasjon om konkurransen: https://woc2019.no/no/

For mer informasjon:

Nokian Tyres plc, www.nokianrenkaat.fi

Antti-Jussi Tähtinen, Vice President, Marketing 
Tlf. +358 10 401 7940, [email protected]