må. juli 31 01:35 2017 i kategorier Produkt pressemeldinger, Selskapsnyheter

Nokian Tyres vender blikket mot transportbransjen

Med sin nye E-Truck-serie tilbyr Nokian Tyres pålitelig, behagelig og økonomisk kjøring til en bransje hvor det kanskje teller som mest. I transportbransjen dreier det seg om å dekke så lange avstander som mulig, på en så trygg, økonomisk, miljøvennlig og komfortabel måte som mulig. E-Truck-serien er optimalisert for lastebiler og busser, og passer både sentraleuropeiske og nordiske veier.

Nokian Tyres vender blikket mot transportbransjen

- Med Nokian Tyres sin E-Truck-serie ønsker vi å tilføre et nytt og bedre alternativ til det europeiske markedet. Dette er høykvalitets dekk produsert i Europa som vil være bredt tilgjengelig til alle årstider, sier Teppo Siltanen, produktmanager i Nokian Heavy Tyres i Finland.

Økonomisk levetid

Vi vet at rullemotstanden påvirker drivstofforbruket. Dette er særlig tatt hensyn til med den særegne gummiblandingen. De optimaliserte slitebanene muliggjør lav rullemotstand, samtidig som det nå er mulig å skifte disse ut etter bruk, slik at dekket får enda lengre levetid. Resultatet blir økonomisk så vel som miljøvennlig kjøring. Dekkene kjennetegnes også av et lavt støynivå, noe som er svært betydningsfullt på de lange kjøreturene.

Nokian E-Truck Steer – Stødig styring på de lange kjøreturene

Dekket er designet for å kunne brukes året rundt både av store og mellomstore lastebiler og busser. De nye sikksakk-formede sporene forhindrer at steiner setter seg fast, mens Spiral Sipe System tilfører godt veigrep. Jevne slitebaner gir god kjørelengde.

Nokian E-Truck Drive – Grep som ikke slites ut

Nokian E-Truck Drive er et helårs drivakseldekk designet for lange og mellomlange transporter. Det effektive blokkmønsteret med åpent sentermønster sikrer god trekkraft.

Nokian E-Truck Trailer – Tung last og lange reiser

Det økonomiske valget for krevende trailerkjøring året rundt. Dekkets robuste skuldre og jevne slitemønster garanterer god kjørelengde. De nye sikksakk-formede sporene gir økt stabilitet, og forhindrer at steiner ødelegger dekket. Noe som betyr lengre levetid for dekket.