ty. november 26 10:00 2019 i kategorier Produkt pressemeldinger, Selskapsnyheter

Nytt dekk med lav profil – Nokian Hakka Truck-familien utvider til 60-serien

Lavprofildekkene i 60-serien har blitt populære på lave lastebiler som trekker semitrailere med stor bæreevne. Fra og med utgangen av 2019 blir Nokian Hakka Truck Drive- og Nokian Hakka Truck Steer-dekk tilgjengelig i nye dimensjoner i 60-serien, slik at nye typer lastebiler kan dra nytte av disse dekkenes velbalanserte egenskaper.

Nokian Hakka Truck-produktfamilien er en serie lastebil- og bussdekk som er optimalisert for middels lang og lang transport. Hele serien, som er 3PMSF-merket, er egnet for skiftende værforhold og alle typer veidekke.

«Nokian Hakka Truck-serien er et bra kompromiss mellom ulike egenskaper», sier Teppo Siltanen, produktsjef hos Nokian Tyres. «God kjørekomfort og nøyaktig styrerespons, godt grep under alle forhold og lang kjørelengde takket være jevnt fordelt slitasje – disse dekkene har alt.»

Grepet som varer

Noen av de viktigste egenskapene til Nokian Hakka Truck-dekkene er den åpne designen og de dype, effektive lamellene. De sikrer godt grep selv når dekket er slitt.

«Lang levetid betyr mer økonomisk og bærekraftig bruk», sier Siltanen. «Dessuten gir lav rullemotstand lavere drivstofforbruk og kjørekomfort.»

Nye dimensjoner i 60-serien

Fra og med utgangen av 2019 blir Nokian Hakka Truck-dekk tilgjengelig i ulike dimensjoner i 60-serien med lavprofildekk, både for styre- og drivakselbruk. For styreaksler er den nye Nokian Hakka Truck Steer-dimensjonen 315/60R22.5. For drivaksler er de nye Nokian Hakka Truck Drive-dimensjonene 315/60R22.5 og 295/60R22.5.

«Det er et stadig økende behov for lavprofildekk for lave lastebiler som trekker semitrailere med stor bæreevne», sier Teppo Siltanen. «Kvalitetsdekk skaper mindre stress for sjåføren og hele virksomheten.»

 

Les mer på:

www.nokiantyres.com/hakkatruckPR

www.nokiantyres.com/heavy

Toni Silfverberg, salgs- og markedsføringssjef, Nokian Heavy Tyres Ltd.

[email protected], tlf. +358 10 401 7854

 

Teppo Siltanen, produktsjef TBR, Nokian Heavy Tyres Ltd
[email protected], tlf. +358 10 401 7709