Nokian TYRES

Hakkapeliitta 10 EV

Ro i sjela for den nordiske vinteren

Se video

Finn dekkene som passer best for deg

Selskapene i Nokian Tyres Group behandler personopplysningene dine for å kunne utvikle produkter og tjenester og for å kunne gi deg mer relevant innhold. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Selskapene i Nokian Tyres Group behandler personopplysningene dine for å kunne utvikle produkter og tjenester og for å kunne gi deg mer relevant innhold. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Hvordan finne din dekk dimensjon

Dekkdimensjonen som passer din bil er spesifisert som en rekke tall og bokstaver, for eksempel: 205/55 R 16 94 V XL. Du kan finne denne informasjonen fra siden på dekkene som sitter på bilen, eller i instruksjonsboken.

  1. Bredde f.eks. 205
  2. Høyde f.eks. 55
  3. Felg f.eks. 16

Ro i sjela for den nordiske vinteren

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV er designet og utviklet med miljøvennlig teknologi og dekket tilbyr utmerket komfort og sikkerhet for elbiler og hybrider. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV er en innovativ kombinasjon av overlegent vintergrep, kjørekomfort og holdbarhet. Den unike Double Stud-teknologien gir maksimal sikkerhet på både is og snø. Piggene i midtområdet på dekket forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på dekkskulderen maksimerer grepet ved sving og filbytte.

  • UTMERKET SIKKERHET – OVERLEGENT GREP PÅ IS OG SNØ
  • NOKIAN TYRES SILENTDRIVE™-TEKNOLOGI – ULTRA-LAVT STØYNIVÅ
  • FORLENGET REKKEVIDDE, FANTASTISK STABILITET
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for bruk under tøffe nordiske vinterforhold
Offisielt godkjent for bruk under tøffe nordiske vinterforhold
Også egnet for elbiler
Også egnet for elbiler
elektriskekjøretøy hakkagaranti
Hakkapeliitta 10 EV

Kundevurderinger

Rangering 4.7 basert på 53 kundevurderinger


Har kjørt kun piggfrie dekk i det siste 25 år.

Eric • 2 måneder siden

Litt for mye støy for Tesla, ellers fungerer det bra

jeg anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Från piggfritt till pigg!!

MHBG • 5 måneder siden

Dyrt, men till 100% värt köpet. Detta är perfekta däck till min Audi etron.

jeg anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Trygge dekk for extreme forhold

Jorg1W • 6 måneder siden

Mest sannsynli de stilleste piggdekk jeg har hatt. Sitt godt, selv isglasert asfalt. Har kjørt i sørpe og på glatte veier på yttersia av Senja, satt godt å trygt på veien

jeg anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Blir ikke bedre!

Remykaa • 7 måneder siden

Som bilmekaniker med stor bilinteresse, så har jeg prøvd det meste av dekk. Har prøvd alle nokian dekk I hakka serien og hakka 10 er desidert det beste dekket jeg har prøvd på vinterføre. Er på tredje sesongen med hakka 10 på min transporter - fremdeles over 6mm mønster igjen og dekkene biter fortsatt veldig bra! Overasket hvor gode disse er på sideveisgrep! Har nå hakka 10ev på min e-tron og gleder meg til en trygg vinter, da jeg allerede vet hvor godt disse dekkene biter! Helt ok støy på en stor suv elbil.

jeg anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Extremt gode dekk

Jensen • 13 måneder siden

Har kjørt siden desember på min Tesla Model Y. Bilen sitter som ett skudd og lite støy til å være piggdekk. Anbefales

jeg anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Dekkene er helt supre. 10/10

Atlas123 • 13 måneder siden

Dekkene er helt supre. God bremseeffekt, sideststabilitet , fremkommelighet og lite støy på tross av piggene

jeg anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Nokia 10.

Jsto 48 • 16 måneder siden

Bytta dekk på Mb. Gla. 220.Awd. Fikk NY bil, sitter som et skudd på veien. Veldig godt fornøyd med dekkene. Hadde Nokia 8. fra før.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Fornøyd

RoyD • 17 måneder siden

På vinterføre og bar asfalt har jeg vært svært fornøyd. Det eneste jeg kan utsette er ved glatt isføre - det virker som at piggene er litt for korte til å fa god bakkestart.

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Topp dekk for min TMY

Toreador19 • 2 år siden

Har valgt dekk ut fra testresultat i ulike forum. Har kun testa dei på asfalt og våt asfalt. Meget gode kjørergenskaper og bremseegenskaper så langt.

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Støysvake dekk

Nallexy • 2 år siden

Vinteren har ikke kommet skikkelig enda, men dekkene virker stødige og avgir lite lyd

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

No more reviews
No reviews
Søker mer innhold
Error loading reviews.

Dekkdimensjoner

235/45 R 18 98T XL

maksimal belastning 750 kg, opp til 190 km/h

235/60 R 18 107T XL

maksimal belastning 975 kg, opp til 190 km/h

215/50 R 19 93T

maksimal belastning 650 kg, opp til 190 km/h

245/45 R 19 102T XL

maksimal belastning 850 kg, opp til 190 km/h

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV - Plasseringer i tester samt omtaler i magasiner

1. plass

Motor 7/2022
Sverige

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV har utmerket akselerasjon og bremsegrep på snø og is. Utmerkede kjøreegenskaper, logisk oppførsel på våt og tørr asfalt. Det sikreste dekket i elgtest.

1. plass

Moottori 8/2022
Finland

Testvinner med utmerket resultat. Dekket presterte ekstremt godt på is og snø. "Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV er testens vinner på is." Hakkapeliitta 10 EV er også testens beste dekk på vått underlag, og har best egenskaper ved ekstrem unna manøver.

VI ANBEFALER DETTE DEKKET OGSÅ FOR ELBILER OG HYBRIDBILER

Det riktige dekkvalget kan forbedre bilens sikkerhet og kjørekomfort og øke kjørelengden enda mer. Vårt omfattende produktsortiment på over 400 dekk tilbyr unike grep og skandinavisk sinnsro og trygghet. Vi har høykvalitets vinter- og sommerdekk spesielt utviklet og testet for bruk på elbiler.

MODERNE PIGGLØSNINGER GIR ET OVERLEGENT GREP PÅ VINTERVEIER

De største utfordringene i vanskelige vinterforhold, er bremsing og dårlig grep ved sving eller filbytte på snødekte veier. I de mest krevende kjøreforholdene er vinterdekk førstelinjen når det kommer til sikkerhet. Den moderne piggteknologien i Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV bedrer grepet og gir sjåføren tid til å reagere før grepet forsvinner og bilen kommer ut av kontroll. Alle piggenes plassering i dekket er optimalisert med datamoddelering, og de nye stjerneformede piggene i skulderområdene er rotert 180 grader fra en dekkskulder til den andre for å sikre at de møter underlaget i en optimal vinkel.

MAKSIMAL KJØREKOMFORT MED Nokian Tyres SILENTDRIVE™ TEKNOLOGI

Elbiler er stillegående, noe som innebærer at dekkstøy handler om komfort. Det eksepsjonelt lave støynvået til nye Nokian Hakkapeliitta 10 EV kommer gjennom å legge et lag med akustisk skum på innsiden av dekket. Den nye Nokian Tyres SilentDrive™ Technology absorberer støytoppene, noe som senker støynivået, minsker lydnivået i kupeen og gir en mer behagelig kjøreopplevelse.

KONTROLLERTE KJØREEGENSKAPER OG UTMERKET STABILITET

Selv om godt grep på is er essensielt, er stabil og allsidig ytelse på våte, tørre og snødekte veier også en nøkkelfunksjon i varierende vinterforhold. Et av de mest krevende foholdene for et dekk å håndtere er slaps, spesielt om det er kaldt og forekommer mellom filene på en motorvei. Dekkmønsteret til Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV er tett seipet, noe som sjåfører vil oppleve som forbedret stabilitet og snøgrep. Mønsteret i senterområdet er veldig stivt, noe som gjør kjøreresponsen presis på bare veier uten at det går på kompromiss med vintergrepet.

HOLDBAR SIKKERHET

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV har lav rullemotstand og utmerket vintergrep for kalde vinterdager, men har også utmerket veigrep også i mildere temperaturer. Takket være den nye gummiblandingen er rullemotstanden meget lav, noe som reduserer bilens utslipp. Den skreddersydde blandingen av miljøvennlige ingredienser gjør Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV til et ansvarsfullt alternativ for bilister.

JEVN OG KOMFORTABEL KJØRING

Den optimaliserte piggplasseringen er utformet for å øke kjørekomforten gjennom å minske forstyrrende lydbølger til et minimum. Når en pigg slår mot underlaget så skaper den lydbølger som føres videre gjennom gummiblandingen til dekkets stålbeltekonstruksjon og videre til dekksidene. Derifra føres lydbølgene til felgene og til bilens karrosseri og til kupeen. Fordelen med den optimaliserte piggplasseringen er at man kan eliminere de mest fremtredende frekvenstoppene som det menneskelige øret opplever som forstyrrende.

Double Stud Technology

Maksimal sikkerhet på is og snø

Piggene i dekkets midtparti forbedrer grepet under akselerasjon og bremsing mens piggene i skulderpartiene maksimerer grepet ved sving og filbytte. De nye stjerneformede piggene i skulderområdene er rotert 180 grader fra en dekkskulder til den andre for å sikre at de møter underlaget i en optimal vinkel. Den nye plasseringen av piggene forbedrer dekkets sidegrep og kjøreegenskapene spesielt på is, samtidig som den forbedrer støynivået og kjørekomforten.

Eco Stud 10 concept

Bedre isgrep, mindre veislitasje

Eco Stud 10 concept, innebærer økt tykkelse på basegummien og en spesiell gummipute med luftdempende teknologi. Luftrommet i midten av piggens flens demper piggens anslag mot underlaget og minsker veislitasjen. Livslengden til Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV er også økt gjennom at piggene sitter bedre fast i dekket på grunn av den økte tykkelsen på basegummien.

SilentDrive ™-teknologi

Fantastisk kjørekomfort

Kjørekomforten er ytterliggere forbedret av den nye SilentDrive ™-teknologien. Det eksepsjonelt lave støynivået til nye Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV kommer gjennom å legge et lag med akustisk skum på innsiden av dekket. Den nye SilentDrive™ Technology absorberer støytoppene, noe som senker støynivået, minsker lydnivået i kupeen og gir en mer behagelig kjøreopplevelse.

Gummiblanding

Overlegen ytelse under alle forhold

Utmerket vintergrep og lav rullemotstand. Gjennom banebrytende blandingsteknologi og høyt presterende råmaterialer tilbyr den neste generasjon vintergummiblanding i Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV også overlegent vintergrep og stabil ytelse i mildere vintervær. Lav rullemotstand gir drivstoffbesparelser og reduserer farlige utslipp.

Winter Safety-indikatoren (WSI)

Patentert sikkerhet

Den patenterte Winter Safety-indikatoren (WSI) i dekkmønsteret forbedrer sikkerheten ytterligere. Den viser den gjenværende mønsterdybden ved hjelp av et snøfnuggsymbol. Snøfnugget er synlig helt til fire millimeter mønsterdybde gjenstår. Når snøfnugget er slitt helt vekk, betyr det at du bør kjøpe nye vinterdekk for å sikre en trygg kjøreopplevelse.

HAKKA-GARANTI I TILFELLE DEKKET GÅR I STYKKER

Vår kundefordel gir deg hell i uhell!

En overraskende hindring på veien kan skade dekket. Hakka-garanti erstatter kostnadsfritt et dekk som går i stykker slik at det ikke kan repareres!

VI ANBEFALER DETTE DEKKET OGSÅ FOR ELBILER OG HYBRIDBILER

Det riktige dekkvalget kan forbedre bilens sikkerhet og kjørekomfort og øke kjørelengden enda mer. Vårt omfattende produktsortiment på over 400 dekk tilbyr unike grep og skandinavisk sinnsro og trygghet. Vi har høykvalitets vinter- og sommerdekk spesielt utviklet og testet for bruk på elbiler.

For media

For media

Velkommen til vår materialbank! Her finner du pressemeldinger, bilder og videoer av vårt nye produkt. Alt materiell er til fri avbenyttelse så lenge kilden nevnes.

HVORDAN ER DINE SOMMERDEKK?

HVORDAN ER DINE SOMMERDEKK?

Et premium dekk sparer drivstoff, er produsert på en miljøvennlig måte, reduserer veislitasje og støy - og ser bra ut. Sommerdekk fra Nokian Tyres gir dessuten forbedret sikkerhet og kjøreegenskaper under krevende vær og føreforhold på sommeren.

FOR MILJØET

FOR MILJØET

Holdbarhet er en viktig del av vår virksomhet. Både sikkerhet og miljøvennlighet vurderes gjennom hele dekkets levetid. Som med alle våre produkter, er Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV utviklet med miljøvennlighet i tankene.