Nokian TYRES

Hakkapeliitta 10 SUV

Ro i sjela for den nordiske vinteren

Se video

Finn dekkene som passer best for deg

Ro i sjela for den nordiske vinteren

Det nye piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV er utviklet for å gi ultimat sikkerhet i de situasjoner der det trengs som mest. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV gir neste generasjon sikkerhet, en innovativ kombinasjon av overlegent vintergrep, kjørekomfort og miljøvennlighet. Den unike Double Stud-teknologien gir maksimal sikkerhet på både is og snø. Piggene i midtområdet på dekket forbedrer akselerasjon og bremsegrep, mens piggene på dekkskulderen maksimerer grepet ved sving og filbytte.

  • ULTIMAT SIKKERHET - OVERLEGENT GREP PÅ IS OG SNØ
  • FØRSTEKLASSES STABILITET OG KJØREKOMFORT
  • FORBEDRET KJØRELENGDE OG LAVT DRIVSTOFFORBRUK 
  • ARAMID-FORSTERKEDE DEKKSIDER GIR UNIK HOLDBARHET OG BESKYTTELSE
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for bruk under tøffe nordiske vinterforhold
Offisielt godkjent for bruk under tøffe nordiske vinterforhold
Også egnet for elbiler
Også egnet for elbiler
elektriskekjøretøy hakkagaranti
Hakkapeliitta 10 SUV

Kundevurderinger

Rangering 4.8 basert på 95 kundevurderinger


Beste vinterdekk æ har kjøpt

Gollisn • 6 måneder siden

Er veldig fornøyd med dekkene. God gripe evne, stabilitet og støy

jeg anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Sett nr. 2 som jeg har kjøpt. Finnes ikke noe bedre!!

armelbo • 8 måneder siden

Meget fornøyd....ble fortalt at de bråker...bare tullprat!!

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Fantastiske vinterdekk!

XC60 • 8 måneder siden

Har nå kjørt i tre uker på de nye dekkene,og på ulike fører. Vanvittig godt grep på klink is. Lydsvak,og kjempe god støtte sideveis

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Støpt på veien

Amaroken • 8 måneder siden

Merket fort at dekkkvaliteten spiller så stor rolle at 2hjul strekk med gode dekk er bedre en 4hjul strekk med eldre dekk da jeg kan velge mellom de

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Bedre vinterdekk får du ikke,har samme vinterdekk på to biler

Morten 56 • 8 måneder siden

Skal du komme fram på alle typer vinterføre velger du hakkapelitta 10

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

De beste vinterdekkene jeg har hatt så langt

Atlas123 • 8 måneder siden

Fikk en ny Ioniq for 3 uker siden, og valgte Nokian Hakka 10 med pigg. Mange sa at piggfri var bedre og mindre støy. Det bar helt feil, Svært sikre dekk under alle forhold og ingen støy. Har prøvd maken bil med piggfrie dekk. Ikke brukbart totalt sett. Dette er topp dekk.

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Beste dekkene jeg har hatt

Zalapalmer • 8 måneder siden

Både jeg og Pajerown er superfornøyd med disse dekkene!

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Suverent dekk på snøføre og ikke minst på is.

Atlas123 • 8 måneder siden

Levert med ny bil for 2 uker siden. Har kjørt ca 1500 km på snø og isføre og i -4 til -20. Valgte piggdekk Hakka10 fordi jeg kjører ofte på islagt vei. Dekkene har Keg vært 100% fornøyd med.

Var denne anmeldelsen nyttig?
3
0

Kjempe fornøyd med dekkene

Petter9712 • 9 måneder siden

Jeg kjøpte disse i november og er kjempe fornøyd.

Var denne anmeldelsen nyttig?
2
0

Ypperlige piggdekk

Øyvind F • 9 måneder siden

Tydelig mer støy enn piggfritt, men ikke verre enn forventet. Byttet for å få bedre feste på ugreit piggfritt-føre i bratte bakker, og der tilfredsstiller de så det holder. Oppleves som tydelig mer nervøse på veien enn piggfrie Hakkapeliita SUV i 225/65R17, men det er en tilvenningssak. Av erfaring fra andre biler med tilsvarende Nokiandekk bør også disse holde minst et par sesonger (med relativt høyt kilometerforbruk) - forutsatt at en akselererer og bremser ned med vett og forstand.

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

No more reviews
No reviews
Søker mer innhold
Error loading reviews.

Dekkdimensjoner

215/65 R 16 102T XL

maksimal belastning 850 kg, opp til 190 km/h

215/70 R 16 100T

maksimal belastning 800 kg, opp til 190 km/h

245/70 R 16 111T XL

maksimal belastning 1090 kg, opp til 190 km/h

265/70 R 16 112T

maksimal belastning 1120 kg, opp til 190 km/h

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV - Plasseringer i tester samt omtaler i magasiner

Delt 1. plass

Tuulilasi 11/2022
Finland

Med utmerket ytelse på snø- og is utmerker Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV seg i testen. Den har det aller beste svingegrepet under alle forhold. Dekket gir overlegent vintergrep og maksimal kjørekomfort

Delt 1. plass

Motor 9/022
Norge

Som vanlig fra Nokian Tyres får dekket plenty med toppkarakterer på is og snø, ikke minst takket være testens beste svinggrep. På asfalt klarer Nokian Tyres unnamanøverprøven galant med kjapp styrerespons, og det klarer dessuten å nulle ut lastveksel-effekten meget godt. Nokian TYres er valget for den som er ute etter best mulig vintergrep og setter pris på svingegenskapene hvor det har kvikke reaksjoner på sjåførens input.

Delt 1. plass

Vi Bilägare 12/2022
Sverige

Toppscore på is og snø, med testens aller beste grep i sving. Reagerer raskt med stor kjøreglede på vinterveiene. På asfalt klarer dekket testen i unna manøver med glans. Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV er valget for de som søker det beste mulige vintergrepet og setter pris på villigheten til kurvekjøring med kjappe reaksjoner på sjåførens input.

VI ANBEFALER DETTE DEKKET OGSÅ FOR ELBILER OG HYBRIDBILER

Det riktige dekkvalget kan forbedre bilens sikkerhet og kjørekomfort og øke kjørelengden enda mer. Vårt omfattende produktsortiment på over 400 dekk tilbyr unike grep og skandinavisk sinnsro og trygghet. Vi har høykvalitets vinter- og sommerdekk spesielt utviklet og testet for bruk på elbiler.

MODERNE PIGGLØSNINGER GIR ET OVERLEGENT GREP PÅ VINTERVEIER

De største utfordringene i vanskelige vinterforhold, er bremsing og dårlig grep ved sving eller filbytte på snødekte veier. I de mest krevende kjøreforholdene er vinterdekk førstelinjen når det kommer til sikkerhet. Den moderne piggteknologien i Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV bedrer grepet og gir sjåføren tid til å reagere før grepet forsvinner og bilen kommer ut av kontroll. Alle piggenes plassering i dekket er optimalisert med datamoddelering, og de nye stjerneformede piggene i skulderområdene er rotert 180 grader fra en dekkskulder til den andre for å sikre at de møter underlaget i en optimal vinkel.

BEDRE HOLDBARHET OG BALANSERT GREP

Vintervær byr på mange utfordringer for sjåfører. Fra snø- og isdekte veier, til store sprekker og hull i veien. Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV har bedre slitestyrke og stabilitet for å møte behovene som store SUV'er med høyt tyngdepunkt. Det aggressive mønsteret og den multifunksjonelle seipingen er en perfekt kombinasjon av best mulig veigrep, stabilitet og utmerkede kjøreegenskaper på alle underlag. Som med alle sine SUV-produkter, har Nokian Tyres innlemmet sin revolusjonerende Aramid Sidewall-teknologi i Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV-dekkene.

HOLDBAR SIKKERHET

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV har lav rullemotsand og utmerket vintergrep for kalde vinterdager, men har også utmerket veigrep også i mildere temperaturer. Takket være den nye gummiblandingen er rullemotstanden meget lav, noe som reduserer bilens utslipp. Den skreddersydde blandingen av miljøvennlige ingredienser gjør Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV til et ansvarsfullt alternativ for bilister.

JEVN OG KOMFORTABEL KJØRING

Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV tilbyr et behagelig og stabilt støynivå. Den optimaliserte piggplasseringen er utformet for å øke kjørekomforten gjennom å minske forstyrrende lydbølger til et minimum. Når en pigg slår mot underlaget så skaper den lydbølger som føres videre gjennom gummiblandingen til dekkets stålbeltekonstruksjon og videre til dekksidene. Derifra føres lydbølgene til felgene og til bilens karrosseri og til kupeen. Fordelen med den optimaliserte piggplasseringen er at man kan eliminere de mest fremtredende frekvenstoppene som det menneskelige øret opplever som forstyrrende.

Double Stud Technology

Maksimal sikkerhet på is og snø

Piggene i dekkets midtparti forbedrer grepet under akselerasjon og bremsing mens piggene i skulderpartiene maksimerer grepet ved sving og filbytte. De nye stjerneformede piggene i skulderområdene er rotert 180 grader fra en dekkskulder til den andre for å sikre at de møter underlaget i en optimal vinkel. Den nye plasseringen av piggene forbedrer dekkets sidegrep og kjøreegenskapene spesielt på is, samtidig som den fobedrer støynivået og kjørekomforten.

Eco Stud 10 concept

Bedre isgrep, mindre veislitasje

Eco Stud 10 concept, innebærer økt tykkelse på basegummien og en spesiell gummipute med luftdempende teknologi. Luftrommet i midten av piggens flens demper piggens anslag mot underlaget og minsker veislitasjen. Livslengden til Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV er også økt gjennom at piggene sitter bedre fast i dekket på grunn av den økte tykkelsen på basegummien.

Aramid Sidewall teknologi

Bedre slitestyrke og beskyttelse

Aramid Sidewall teknologi tilbyr holdbarhet og beskyttelse i overraskende situasjoner. Aramid-forsterkede sidevegger øker slitestyrken og beskytter dekket i utfordrende forhold. De ekstremt sterke Aramid-fibrene i gummiblandingen beskytter dekksidene mot skader fra støt og kutt som ellers kunne ødelagt dekket.

Gummiblanding

Overlegen ytelse under alle forhold

Utmerket vintergrep og lav rullemotstand. Gjennom banebrytende blandingsteknologi og høyt presterende råmaterialer tilbyr den neste generasjon vintergummiblanding i Nokian Hakkapeliitta 10 SUV også overlegent vintergrep og stabil ytelse i mildere vintervær. Nye innovative råmaterialer, som furu kvae og canola olje utgjør 30% av ingrediensene i gummiblandingen, mens mer enn 50% av alle oljene brukt i dekket er bio-baserte. Lav rullemotstand gir drivstoffbesparelser og reduserer farlige utslipp.

Winter Safety-indikatoren (WSI)

Patentert sikkerhet

Den patenterte Winter Safety-indikatoren (WSI) i dekkmønsteret forbedrer sikkerheten ytterligere. Den viser den gjenværende mønsterdybden ved hjelp av et snøfnuggsymbol. Snøfnugget er synlig helt til fire millimeter mønsterdybde gjenstår. Når snøfnugget er slitt helt vekk, betyr det at du bør kjøpe nye vinterdekk for å sikre en trygg kjøreopplevelse.

HAKKA-GARANTI I TILFELLE DEKKET GÅR I STYKKER

Vår kundefordel gir deg hell i uhell!

En overraskende hindring på veien kan skade dekket. Hakka-garanti erstatter kostnadsfritt et dekk som går i stykker slik at det ikke kan repareres!

OPPLEV NOKIAN HAKKAPELIITTA 10 SUV I 3D

Med Augmented Reality (AR) kan du oppleve Nokian Hakkapeliitta 10 SUV på en helt ny måte. Alt du trenger er mobiltelefonen din. Last ned Arilyn-appen til telefonen din, åpne skanneren, skann AR-utløseren (bildet i denne teksten) og et 3D-bilde av dekket vises på telefonens skjerm.

Nyt magien!

For media

For media

Velkommen til vår materialbank! Her finner du pressemeldinger, bilder og videoer av vårt nye produkt. Alt materiell er til fri avbenyttelse så lenge kilden nevnes.

HVORDAN ER DINE SOMMERDEKK?

HVORDAN ER DINE SOMMERDEKK?

Et premium dekk sparer drivstoff, er produsert på en miljøvennlig måte, reduserer veislitasje og støy - og ser bra ut. Sommerdekk fra Nokian Tyres gir dessuten forbedret sikkerhet og kjøreegenskaper under krevende vær og føreforhold på sommeren.

FOR MILJØET

FOR MILJØET

Holdbarhet er en viktig del av vår virksomhet. Både sikkerhet og miljøvennlighet vurderes gjennom hele dekkets levetid. Som med alle våre produkter, er Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 utviklet med miljøvennlighet i tankene.