NOKIAN TYRES HAKKAPELIITTA C4

Premium piggdekk for varebiler og bobiler

Nyt vinteren, uansett om du skal transportere varer eller reise på tur. Vårt vare- og budbildekk med pigger, er utviklet for krevende og allsidig vinterbruk og gjør hverdagen enklere for så vel håndverkere som førere av bobiler.

Finn dekkene som passer best for deg

Selskapene i Nokian Tyres Group behandler personopplysningene dine for å kunne utvikle produkter og tjenester og for å kunne gi deg mer relevant innhold. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Selskapene i Nokian Tyres Group behandler personopplysningene dine for å kunne utvikle produkter og tjenester og for å kunne gi deg mer relevant innhold. Les mer om hvordan vi behandler personopplysninger i personvernerklæringen vår.

Hvordan finne din dekk dimensjon

Dekkdimensjonen som passer din bil er spesifisert som en rekke tall og bokstaver, for eksempel: 205/55 R 16 94 V XL. Du kan finne denne informasjonen fra siden på dekkene som sitter på bilen, eller i instruksjonsboken.

  1. Bredde f.eks. 205
  2. Høyde f.eks. 55
  3. Felg f.eks. 16

Stålgrep på vinterføre

Det piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta® C4 takler alle vinterforhold. De avanserte firkantede piggene i rustfritt stål gir kontroll og Hakkapeliittas velkjente kjøreegenskaper og grep på både snø og is.

  • Unikt grep på snø og is – firkantete pigger i rustfritt stål gir grep og holdbarhet
  • Presist, balansert og stabilt selv med tung last
  • Bedre kjørelengde, aramidforsterkede sidevegger gir bedre holdbarhet også for tyngre bruk
Offisielt godkjent for vinterbruk
Offisielt godkjent for vinterbruk
Også egnet for elbiler
Også egnet for elbiler
nyhet elektriskekjøretøy hakkagaranti
Hakkapeliitta C4

Kundevurderinger

Rangering 4.7 basert på 29 kundevurderinger


Gode vinterdekk

Robbo 649 • 4 måneder siden

Hadde opprinnelig piggfrie vinterdekk, men har funnet ut at sånn som føret og klimaet har blitt her i Oslo, trenger man piggdekk

jeg anbefaler dette produktet

Var denne anmeldelsen nyttig?
0
0

Gode egenskaper på snø og is

Hi- Acen • 16 måneder siden

Kjørt i en måned på vanskelige vinterveier, meget fornøyd

Var denne anmeldelsen nyttig?
1
0

Gode Dekk

123 • 17 måneder siden

Bra vinter egenskaper,litt støy.men veldig fornøyd

Var denne anmeldelsen nyttig?
2
0

Hakka van

R-trafic • 19 måneder siden

Har kjørt Hakka piggdekk i flere år nå, det er det eneste dekket som holder på pigg, sesong etter sesong.

Var denne anmeldelsen nyttig?
2
0

No more reviews
No reviews
Søker mer innhold
Error loading reviews.

Dekkdimensjoner

185/65 R 15 C 97/95R

maksimal belastning 730 kg, opp til 170 km/h

195/70 R 15 C 104/102R

maksimal belastning 900 kg, opp til 170 km/h

205/70 R 15 C 106/104R

maksimal belastning 950 kg, opp til 170 km/h

215/65 R 15 C 104/102R

maksimal belastning 900 kg, opp til 170 km/h

VI ANBEFALER DETTE DEKKET OGSÅ FOR ELBILER OG HYBRIDBILER

Det riktige dekkvalget kan forbedre bilens sikkerhet og kjørekomfort og øke kjørelengden enda mer. Vårt omfattende produktsortiment på over 400 dekk tilbyr unike grep og skandinavisk sinnsro og trygghet. Vi har høykvalitets vinter- og sommerdekk spesielt utviklet og testet for bruk på elbiler.

Balansert grep

Hakkapeliitta C4 gir deg utmerket og balansert grep takket være en avansert piggteknologi fra verdens nordligste dekkprodusent. Spesielt når det gjelder tyngre varebiler er det viktig å sikre maksimalt sidegrep for at føreren skal beholde kontrollen over kjøretøyet under brå unnamanøvere og bremsing. De firkantete piggene i rustfritt stål gir godt grep og god holdbarhet over tid. De nye piggene er mer bestandige mot korrosjon og slitasje fra våte og saltede veier. Det økte antallet pigger sammen med de ulike seipedybdene og størrelsene på mønsterblokkene bidrar til godt vintergrep.

Stabile og balanserte i all slags vær

Varer og mennesker må kunne transporteres trygt og sikkert hele året. Med denne mønstermodellen kan du trygt kjøre på stålis, vann og slaps. De ulike mønsterblokkene og den faste, pillignende designet i midtseksjonen, sammen med støtteribber, gir deg grepet og stabiliteten du trenger under de mest krevende forhold. Dataoptimalisert piggfordeling gir også lavere dekkstøy, da slagbølgene fra individuelle pigger ikke vil forsterke hverandre. Støynivået holder seg komfortabelt lavt, noe som gir bedre kjørekomfort, spesielt på lengre turer.

Holdbarhet og effektivitet for yrkessjåfører og reisende

Varebiler og bobiler krever mye av dekkene. Kjøretøyene er tunge og kjøres ofte fullastet på dårlige veier, ikke minst grusveier fulle av hull. Vi har gjort livet enklere for hardtarbeidende håndverkere og reiselystne ved å balansere kjøreegenskaper og førsteklasses holdbarhet. Holdbarheten til det nye produktet er optimalisert takket være Nokian Tyres’ unike Aramid Sidewall-teknologi som beskytter mot slag og kutt, en robust stammeoppbygning og en sterk gummiblanding som bruker det siste innen gummiblandingsteknologi.

Utmerket grep på snø og is

De firkantete piggene er i rustfritt stål og sikrer utmerket grep i lang tid fremover. Piggene har flere kanter for å gi maksimal kontaktflate i både lengde- og sideretningen, noe som gir bedre grep for piggene på glatte veier.

Komfortabel dekkstøy

Optimalisert piggfordeling sørger for lav dekkstøy, noe som gir bedre kjørekomfort, spesielt på motorveien.

Bedre grep på snø

Snøgrep-booster. Spor på begge sider av midtblokkene i midtseksjonen gir flere skarpe kanter for bedre snøgrep i både lengde- og sideretningen.

HAKKA-GARANTI I TILFELLE DEKKET GÅR I STYKKER

Vår kundefordel gir deg hell i uhell!

En overraskende hindring på veien kan skade dekket. Hakka-garanti erstatter kostnadsfritt et dekk som går i stykker slik at det ikke kan repareres!
FOR MEDIA

FOR MEDIA

Velkommen til vår materialbank! Her kan du finne kildemateriell, som utgivelser, bilder og videoer av vårt nye produkter. Alt materiell kan brukes kostnadsfritt så lenge kilden oppgis.

HVA MED SOMMERDEKKENE DINE?

HVA MED SOMMERDEKKENE DINE?

Et premium-dekk sparer drivstoff, er produsert på en miljøvennlig måte, reduserer veislitasje og -støy – og tar seg godt ut. Krevende kjøreforhold vil heller ikke ta deg på sengen om sommeren når du kjører på de sikre og holdbare sommerdekkene fra Nokian Tyres.

FOR MILJØET

FOR MILJØET

Bærekraft er en viktig del av virksomheten vår. Vi tar hensyn til både sikkerhet og miljøvennlighet gjennom hele livssyklusen til dekket. Som med alle våre produkter er Nokian Tyres Hakkapeliitta C4 utviklet med tanke på bærekraft.