Nokian Heavy Tyres Forsknings- og utviklingssenter

Nokian Heavy Tyres Forsknings- og utviklingssenter

se video

Gjør profesjonelle dekk tryggere og mer effektive

Innovasjon er ikke nok – vi må bevise ideene våre. I det nye, toppmoderne Nokian Tyres Forsknings- og utviklingssenteret må dekkene gå gjennom en serie hensynsløse tester for å finne sine grenser og avsløre sine evner. Med ekstra automatisering og kapasitet har FoU-senteret vårt nådd et helt nytt nivå, og hjelper oss med å utvikle førsteklasses dekk til lastebiler og busser, i tillegg til traktorer og andre tunge maskiner.

Svar på forskjellige behov

Hensikten med det nye FoU-senteret er å sikre at våre nye, førsteklasses dekk kan lanseres i markedet raskere – tryggere og mer bærekraftig. Hele testprosessen fra 3D-skanning og trykktesting til seksjonssnitt er optimalisert for svare på ulike behov.

Samarbeid for bedre dekk

Med de gamle flaskehalsene eliminert, gjør det nye maskineriet det mulig å samle inn mer data og gjøre bedre analyserer. Med først og fremst er produktutviklingen og OEM-samarbeidet nå mye mer effektivt ettersom integrasjonen med testingen er mer solid enn tidligere.

Ro i sjela under alle forhold

I tillegg til innendørs testing, tester vi tunge dekk i det største testsenteret for vinterdekk i verden. Kun det mest ekstreme miljøet kan garantere optimal sikkerhet og ytelse. 

Finn din nærmeste forhandler av Nokian Heavy Tyres

I din lokale dekkbutikk finner du erfarne eksperter som hjelper deg!

Finn dekk