Bli med på den digitale reisen

Vi har en visjon

Hos Nokian Tyres har vi en altomfattende filosofi: å skape trygghet ved å gjøre arbeidet ditt tryggere, mer effektivt og mer bærekraftig. Nokian Tyres IntuituTM er den digitale utførelsen av denne kreative ånden, og legger til et viktig element til dekkbruk: informasjon.

Vår langsiktige visjon er at alle våre tunge dekk vil ha verdiskapende digitale tjenester som omfattende dekkovervåking, en direkte kommunikasjonsforbindelse til Nokian Tyres og funksjoner for å redusere sjansen for menneskelige feil.

Intuitu-startside

Kommende funksjoner

Nokian Tyres er forpliktet til kontinuerlig utvikling av Intuitu-plattformen. Kommende funksjoner som for tiden er under utvikling:

  • Overvåking av mønsterdybde
  • Maskinintegrasjon

KLAR FOR MASKININTEGRERING

Vil du se Nokian Tyres Intuitu på kjøretøysskjermen din? Nokian Tyres ser etter økosystempartnere for å gjøre dekk til en integrert del av traktoren eller annen maskin. Mulighetene er ubegrenset – ta kontakt med oss!

FRA ETT ENKELT KJØRETØY TIL EN HEL FLÅTE

Den fleksible skyteknologien gjør at du kan legge til så mange sjåfører, maskiner og flåteledere du ønsker. Bare inviter dem direkte fra mobiltelefonen din.

FORDELEN VED TILKOBLING

Nokian Tyres Intuitu

Last ned Nokian
Tyres Intuitu-appen