Nokian Armor Gard 2 løser nøkkelutfordringene knyttet til gravearbeid i urbane områder

21.3.2018 11:19 i kategori Selskapsnyheter

Nokian Heavy Tyres lanserer et nytt dekk med innovative egenskaper for gravearbeid i urbane områder. Nokian Armor Gard 2 er konstruert for å starte en ny epoke for gravearbeid i bymiljøer over hele verden.

Nokian Armor Gard 2 løser nøkkelutfordringene knyttet til gravearbeid i urbane områder

Nøkkelutfordringene knyttet til gravearbeid i urbane områder er velkjente: hvordan sikre sikkerhet og stabilitet for selv de mest krevende oppgavene, og hvordan hindre at dekkene slites raskt når transportetappene på veien er lange. Det verdensledende produktutviklingsteamet hos Nokian Heavy Tyres løste disse utfordringene med neste generasjons premium hjulgraverdekk. Resultatet er at Nokian Armor Gard 2 tilbyr alle de egenskapene som kreves for gravearbeid i urbane områder.

Lang levetid og førsteklasses stabilitet

Nokian Armor Gard 2 står for bedre stabilitet og forbedret levetid sammenlignet med tidligere generasjoner av Armor Gard-dekk. Vertikalt er det 25 prosent stivere – og det robuste grunnstammedesignet legger til rette for stabilt og behahelig gravearbeid.

Det nye, bredere mønsterdesignet på Nokian Armor Gard 2 reduserer også kontakttrykket, og gjør dekket mer slitesterkt. Dette kombinert med 12 prosent mer gummi å slite, gir dekket lengre levetid og god slitestyrke, selv på asfalt.

Erfaring og innovasjon kombinert

Hos Nokian Heavy Tyres blir årevis med erfaring kombinert med konstant innovasjon. Nokian Armor Gard 2 er et førsteklasses eksempel på kraften i denne prosessen. En mer rektangulær form på dekket løfter stabiliteten til neste nivå.

Armor Gard 2 gir stille og behagelig transport fra et anleggssted til et annet. Dekkets presise kjøreegenskapene er ideell selv for de mest krevende oppgavene. 

Hovedegenskaper

  • Utmerket til kjøring av lange distanser på veinettverket
  • Bred mønsterdesign og 12 % mer gummi sammenlignet med tidligere generasjoner av Armor Gard-dekk
  • legger til rette for lenger levetid
  • Vinduer maksimerer avkjølingen av dekkene og holdbarheten til rammen
  • Mønsterdybdeindikatoren gjør det enkelt å holde et øye med dekktilstanden

Tilgjengelighet

Nokian Tyres Armor Gard 2 størrelse 10.00–20 er tilgjengelig nå, og 11.00–20 vil bli tilgjengelig i 2018.

Om Nokian Tyres

Nokian Tyres er verdens nordligste dekkprodusent. Selskapet står for sikker kjøring under krevende forhold. Vi er den eneste dekkprodusenten som fokuserer på krevende forhold og kundekrav. Nyskapende dekk for personbiler, lastebiler og tungt maskineri markedsføres hovedsakelig i områder med snø, skog og krevende kjøreforhold som følge av årstidsvariasjoner. Vi utvikler produktene våre med mål om at de skal være trygge og miljøvennlige gjennom hele levetiden. Selskapet hadde i 2017 et driftsresultat på ca. 1,6 milliarder euro og over 4 600 ansatte ved årets slutt. Nokian Tyres’ aksjer er notert på Nasdaq Helsingfors.

Mer informasjon
www.nokiantyres.com/heavy 
www.nokiantyres.com/armorgard2

Bilder og pressemateriale:
www.nokiantyres.com/armorgard2_materials

For ytterligere informasjon:

Toni Silfverberg, leder av Sales and Marketing, Nokian Heavy Tyres Ltd

[email protected], tlf. +358 10 401 7854

Tuomas Färlin, Business Line Director OTR, Nokian Heavy Tyres Ltd

[email protected], tlf. +358 10 401 7819