Stabil kjøring og god kjørelengde – vi introduserer Nokian Hakka Truck Steer

31.7.2017 13:40 i kategori Selskapsnyheter

Siden introduksjonen av Nokian Hakka Truck Drive, har mange lurt på når vi vil introdusere Hakka Truck Steer. Spørsmålet er nå besvart – Nokian Tyres sin Hakka Truck-serie vil komplementeres med nye premium dekket, Hakka Truck Steer.

Nokian Hakka Truck Steer

Hakka Truck Steer er optimalisert for store og mellomstore lastebiler. God slitestyrke, lav rullemotstand og godt veigrep på både våte og snødekte veier kjennetegner dekket, i tillegg til lavt støynivå.

Grep på alle slags veier  

- Nokian Hakka Truck Steer er pakket med innovasjon. En av dem er en helt ny type sipe aktivator som vi kaller ‘Oka’ (finsk for torn) på grunn av formen. De effektive seipene er en av faktorene som gir Nokian Hakka Truck Steer det gode grepet. Det er en ny generasjon slitebanedesign med 3PMSF-godkjenning. Du kan regne med dekket året rundt, sier Salgssjef for Last og Regummierings materialer Trond H. Andersen, i Nokian Dekk AS.

Pålitelige kilometere

En annen viktig egenskap er kjørelengden. Nokian Hakka Truck Steer er designet for å vare.

- Først og fremt vil det brede mønsteret og de jevne slitebanene gi deg en lengre kjørelengde. I tillegg bestemte vi oss for å fornye måten man forhindrer steiner i dekksporene. Steinavvisere i mønstre og mellom knastene forhindre skader forårsaket av stein, sier Andersen.

Økonomisk valg

I følge Andersen er etterspørselen høy og stadig økende etter dekk til alle typer værforhold. Nokian Hakka Truck Steer er svaret.

- Dekket har lav rullemotstand, hvilket gir lavere drivstofforbruk, og lange, trygge turer på europeiske og nordiske veier. Nokian Hakka Truck Steer har et velbalansert sett av egenskaper, og gir god valuta for pengene, sier Andersen.

Hovedtrekk:

  • Helårsdekk for store og mellomstore lastebiler
  • M+S og 3PMSF-merke på sideveggen
  • Forbedret veigrep med ny seipe teknologi.
  • Økt kjørelengde grunnet bredt mønster og jevn slitasje
  • Mindre utsatt for skader forårsaket av steiner grunnet steinavvisere i mønster bunn og vegger.