on. oktober 7 10:22 2009 i kategori Produkt pressemeldinger

Anleggsdekk:Mer effektivt og slitesterkt Nokian TRI 2Flere driftstimer, sikkert grep året rundt, god kjørekomfort og høy bæreevne for krevende anleggsinnsats verden rundt – både slitestyrke og grep er videreutviklet i radialdekket Nokian TRI2 som er skreddersydd for allsidig anleggsinnsats.

- Den nitidige utviklingen av gummiblandinger og omfattende testing gjør hverdagen lettere for maskinentreprenører. Trekkevnen i TRI2 er forbedret med 10 prosent, men det handler ikke om kompromissløsninger som sveker andre av dekkets gode egenskaper. Våre tester viser at den nye gummiblandingen gir opptil 20 prosent lengre levetid enn tidligere, sier Matti Päivinen, produktutviklingssjef i Nokian Heavy Tyres.

Nokian Heavy Tyres har mer enn 25 års erfaring med utvikling av dekk for traktorbaserte arbeidsmaskiner. Fra før er Nokian TRI2 velkjent for sine stabile og komfortable kjøreegenskaper. Dekket passer meget godt til varierende anleggsoppgaver innen både landbruk og industri, foruten på maskiner for vei- og vedlikeholdsarbeider.

Nokian TRI2 har et pilformet mønster og en kraftig konstruksjon som gir meget godt grep. Dekket har også meget gode selvrensingsegenskaper, og transportstrekninger kan kjøres med god fart (D= 65 km/t). Dekkets blokkmønster og jevne marktrykk gjør at det med fordel kan brukes også ved arbeider på eksempelvis grøntområder.

Ved produksjonen av dekket brukes bare rensede oljer. I tillegg markeres miljøvennlighet gjennom lav dekklyd og lav rullemotstand som reduserer drivstofforbruket. Alle spesialdekk som er i salg produseres med den nye spesialgummiblandingen. Nytt er også målepunktet for mønsterdybde som finnes på midtribben. Ved hjelp av dette kan man sjekke driftstimene for det miljøvennlige dekket.

Nokian TRI2 – pålitelige kjøreegenskaper året rundt

  • Utmerket grep under alle forhold
  • Enestående slitestyrke og bæreevne
  • Stabilt også på vei, høy hastighetsklasse
  • Markedets bredeste sortiment
Mer informasjon:

Ole Rudsjordet – 64847700, mobil tlf. 91775685
Trond Andersen – 64847700, mobil tlf. 95842624

Fotos: www.nokiantyres.com/maxpo09