to. august 2 11:00 2018 i kategori Selskapsnyheter

Bærekraftig aktivitet med naturen i bakhodet: Nokian Tyres World Orienteering Championship går av stabelen i Latvia 4. til 11. august

Det blir mye aktivitet i latviske skoger tidlig i august, når utøvere innen orientering konkurrerer i Nokian Tyres World Orienteering Championship. Den nordiske dekkprodusenten støtter verdensmesterskapet i den krevende idretten for tredje gang.

Bærekraftig aktivitet med naturen i bakhodet: Nokian Tyres World Orienteering Championship går av stabelen i Latvia 4. til 11. august

Mesterskapet tar plass i Riga og Sigulda i Latvia. I løpet av mesterskapsuken vil eliteutøvere fra nesten 50 land konkurrere i fem grener: sprint, sprintstafett, mellomdistanse, langdistanse og stafett.

Samarbeidet mellom Nokian Tyres og den Internasjonale Orienteringsforeningen startet i 2016. I fjor signerte partene en ny flerårig kontrakt der Nokian Tyres stiller som hovedpartner for foreningen og hovedsponsor for mesterskapet.

Aktiv livsstil og naturglede

Orientering er svært populært i Norden og Sentral-Europa, og tiltrekker seg en rekke entusiaster på jakt etter utfordringer, utendørsaktiviteter og natur. Samarbeidet mellom orienteringsgrupper og Nokian Tyres har vært naturlig fra starten av. Sporten er en god match for selskapet som legger vekt på trygg mobilitet, opplevelser og en aktiv livsstil.

- Orientering er en flott sport med overraskelser på løpende bånd og som kombinerer erfaring med trening. Man får virkelig utløp for naturglede og ikke minst testet mentale og fysiske evner. Det er også en familiesport. For oss er det en veldig god match. Evner, ambisjon og tro på seg selv er viktige drivere for både utøvere og selskaper, sier Antti-Jussi Tähtinen, VP of Marketing for Nokian Tyres.

Ekspert på krevende forhold

Den nordiske dekkprodusenten, Nokian Tyres, har lang erfaring med tøft terreng og varierende værforhold. Nordiske verdier og ønsket om å være en pioner innen bærekraftig utvikling er synlige i selskapets trygge og økovennlige produkter.

- Verdensmesterskapet i orientering og andre orienteringsarrangementer, som verdens orienterings dag, gir oss en veldig god plattform for å koble Nokian Tyres sammen med en sport som fremmer aktivitet og opplevelser utendørs, en naturlig kobling, spør du meg, sier Tähtinen.

- Nokian Tyres er en veldig god partner for oss med selskapets vekt på krevende forhold og miljøvennlighet, som er veldig viktig for orienteringsentusiaster. Vi er veldig glade for å ha Nokian Tyres med på laget, sier Tom Hollowell, CEO i den Internasjonale Orienteringsforeningen.

I tillegg til orientering støtter Nokian Tyres en aktiv livsstil som hovedsponsor for triatlon Nokian Tyres IRONMAN 70.3 Finland.

For mer informasjon om konkurransen: www.woc2018.lv/

Last ned bilder og logo her

For mer informasjon:

Nokian Tyres plc 
Antti-Jussi Tähtinen, Vice President, Marketing, [email protected], tel. +358 10 401 7940